Savjet:
Toni.Drama – novi bend o kojem će se još puno pričati predstavlja prvi singl!

Toni.Drama – novi bend o kojem će se još puno pričati predstavlja prvi singl!

 Oni su mladi, nabrijani i opasno talentirani! Oni su Toni.Drama i jedva čekaju da poslušate njhov prvi singl “Fokus Pokus”!

Mi smo Toni.Drama. Već godinu i pol dana se upoznajemo, družimo, sviramo i stvaramo glazbu. Dolazimo iz skoro svih krajeva Hrvatske, a nekako smo se svi pronašli u Zagrebu. Sound koji smo stekli kroz upoznavanje bi obilježili kao alternative pop/funk.“, kažu dečki.

Ova šarena ekipa na domaću glazbenu scenu odlučila je zakoračiti sjajnom pjesmom “Fokus Pokus” koja osvaja na prvo slušanje, a o kojoj ipak ostaju pomalo tajnoviti te žele da ju publika sama osjeti:

Čak ni nemamo želju ispričati o čemu je pjesma. Nekako želimo ostavit da slušatelj sam procijeni što bi za njega ovakva priča mogla značiti i je li se poistovjetio s njom. Vozimo li se zapravo u istom vlaku, a da si ne moramo objašnjavat zašto smo tu?

Pjesmu “Fokus Pokus” upotpunjava i razigrani video spot koji je režirala Paula Grandov, producirale Marta Eva Mećava i Matea Bračko, a koji savršeno prenosi energiju benda:

Za spot smo stvarno zahvalni što smo pronašli ekipu s kojom smo imali stvarno neopisivo zabavno iskustvo snimanja. Imali smo nedjeljni party od deset ujutro do pet popodne. Plesalo se, jelo se, pilo, a opet svaki dio tog snimanja je bio toliko tečan i iskren. 

Od plesanja do slike i vizuala, sve je bilo jako jednostavno, a opet dovoljno energično i empatično da svaka osoba koja je sudjelovala, ostavila je svoj utjecaj na ovaj projekt. Posebno smo zahvalni našoj šefici Pauli Grandov koja je rasturila u svojoj odgovornosti prema organizaciji, estetici i ljudima zbog kojih se i ostvario vrhunac ovog projekta.

Toni.Drama su:

Marko Bradaš (24) – Bass / Kali ( Ugljan )
Antun Profeta (27) – Bubnjevi / Sveti Križ Začretje 
Davorin Silađi (26) – Gitara / Našice
Josip Šajnović (25) – Klavijature / Požega
Lucijan Kabalin (27) – Vokal, Tekstopisac / Zagreb
Toni Mandušić (24) – Vokal, Gitara / Pakrac

Pjesma “Fokus Pokus” dostupna je na svim streaming servisima.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top