Znate li....
Početna / Događanja / Tonči @ Madre Badessa guštat će na CMC festivalu

Tonči @ Madre Badessa guštat će na CMC festivalu

“Guštan”, novi je singl Tončija @ Madre Badesse s kojim će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu. Pjesma autorskog i bračnog para Huljić oslikava život ljudi na otoku pa je i cijeli spot u režiji Marija Grabovca sniman na sjevernom dijelu otoka Hvara.

Spot pogledajte na:
https://www.youtube.com/watch?v=DdRP532H4RY

“Interesantno je upravo to što je sjeverni dio Hvara puno siromašniji od južnog, a radi se o udaljenosti od 5 km. To me fascinira kao i njihov princip zbog kojeg ne trče za zaradom nego smisao života pronalaze u drugim stvarima. Upravo je to radnja novog spota Guštan, ali i cijelog dokumentarnog filma u trajanju od 30 minuta koji će pratiti izlazak novog albuma”, rekao nam je Tonči Huljić.

O novoj pjesmi kao i onima na novom albumu rekao je da su lišene ljubavnih tema pa je i Vjekoslava imala odriješene ruke da piše o svim životnim temama koje joj padnu napamet. Novi studijski album “Panika” na tržištu bi se trebao naći za mjesec dana, a na njemu će se osim pjesme “Guštan” naći i prethodni singlovi “Ajvar”, “Kekereke (Čučaj mala)”, “Che Guvara i mansitra u suvo” i “Ja san rojen da mi bude lipo”. Upravo s ovom posljednjom Tonči je sa svojim bendom nastupio prošle godine po prvi put na CMC festivalu, a s pjesmom “Guštan” će još jednom pokazati da im je lipo i da guštaju pred vodičkom publikom.

Više informacija o CMC festivalu pronađite na stranici: www.cmcfestival.com.hr ili Facebooku: https://www.facebook.com/CMCmusicfestival

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top