Znate li....
Početna / Događanja / Tina Vukov vraća se na scenu s novim singlom

Tina Vukov vraća se na scenu s novim singlom

Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica i dobitnica diskografske nagrade Porin, Tina Vukov na scenu se vraća novim singlom, ali i novim glazbenim izričajem. Singl “666”, ljubavne je tematike, a možete ga pogledati na linku: http://youtu.be/EHaGeeE53I0

Tekst za pjesmu “666” napisala je Senka Laginja, a pjesmu su uglazbili Tomislav Gojanović i Rejhan Okanović. Za aranžman i produkciju zaslužan je Zvonimir Dusper – Dus.

Tina Vukov je karijeru započela sa samo 13 godina, a već s 14 je potpisala diskografski ugovor s Croatia Recordsom. S 15 ostvaruje uspješnu suradnju s Matijom Dedićem s kojim nastupa na Dori 2004. s pjesmom “Tuga dolazi kasnije”. Dvostruka je osvajačica diskografske nagrade “Porin 2007.” za najbolju debitanticu i žensku vokalnu izvedbu, a iste je godine ponovno nastupala na Dori s pjesmom “Tata”.

Tina Vukov s pjesmom “666” publici predstavlja potpuno novi stil, koji je ujedno i prekretnica u njenoj glazbenoj karijeri. “Nova pjesma zvuči kao nešto što sam instinktivno nazvala dark pop. Dok sam radila pjesmu imala sam u glavi zvuk grupe Hooverphonic, Lane Del Rey i Madonninog albuma Ray of light”, rekla je za Večernji list Tina, koja je spot za svoju novu pjesmu snimila na nekoliko lokacija u Zagrebu. Redatelj spota je Luka Nižetić, koji se kroz cijeli video trudio što više nam približiti Tinine osjećaje i njenu emociju.

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Nažalost, niti jedna poslije nije kao “Tuga dolazi kasnije”…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top