Ponedjeljak , 5 lipanj 2023
Savjet:
Tia predstavlja spot za savršenu ljetnu pjesmu “Ta”

Tia predstavlja spot za savršenu ljetnu pjesmu “Ta”

Mlada pjevačka zvijezda u nastajanju, Tia Miljanović nakon zapaženog nastupa na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu s pjesmom “Ta” predstavlja i spot idealan za duge ljetne dane i nezaboravne izlaske.

Svi dobro znaju koliko sam čekala da ova pjesma izađe. Dugo smo pripremali izlazak jer smo čekali savršen tajming. Smatrali smo da je Zagrebački festival odličan za predstavljanje same pjesme. Očekivala sam da će rekacija publike biti dobra zato jer je pjesma ljubavna i plesna te se uklapa u ljetni period. Nakon festivala krenuli smo u realizaciju spota, a ideja je nastala skoz spotano. Posebno mi je drago što je snimamo u mom rodnom gradu Rijeci te smo snimali na nekoliko lokacija, od Kostrene pa sve do Opatije.
 
Na snimanju smo se stvarno zabavljali, bila je opuštena energija te su upravo i zbog toga nastale ‘spontane’ scene. Bila je pozitivna eneregija što mislim da se može uočiti i u spotu. Željela sam ispričat realnu i simple priču u kojoj se svako može pronaći, a vizuali i lokacije su se savršeno uklopili u cijeli ljetni vibe. Bilo mi je ugodno snimati sa Stjepanom jer ga dugo znam. Imala sam priliku raditi s ljudima koji su se stvarno potrudili ostvarit moje ideje. Voljela bi da ljudi uz moju pjesmu provedu najljepse ljeto jer smo postavili dobar start.
‘, ispričala je Tia.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top