Savjet:
Tata, to sam ja!

Tata, to sam ja!

Kad god pretraživali internet s pitanjima o djeci, naći ćete bezbroj opcija o roditeljima, ali sigurno 70% tekstova opisivat će odnos majke i djeteta. On je dakako izuzetno bitan, no… gdje su očevi?

Na Facebooku je ovih dana osvanula grupa vrlo simpatičnog naziva Tata, to sam ja! . Ima već svoje članove a na stranici se, kako doznajemo, govori bez dlake na jeziku. Postavljajte pitanja javno ili anonimno, bez tabua i srama – vrlo se vjerojatno niste prvi ( a ni jedini ) zatekli u trenutnoj poziciji, a sve nas knjige uče da nije sram tražiti pomoć. Od koga bolje, nego od drugih očeva?

scr

Iako smo mi već imali članak na portalu pod imenom “ Tata i mala beba “, svakako je žalosno da je on samo jedan. Ovim putem pozivamo sve očeve da se pridruže grupi i pitaju što god ih zanima, a na kraju dana i mi ćemo ukrasti koju mudru i objaviti ovdje, kako bi i korisnici bez društvenih mreža mogli sudjelovati.  Veselimo se čitanju odgovora iz muške perspective na temu mijenjanja pelena, savjeta oko novorođenčadi i još mnogo drugih!

 

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top