Znate li....
Početna / Događanja / Talijanska soul-jazz zvijezda Mario Biondi stiže u Zagreb!

Talijanska soul-jazz zvijezda Mario Biondi stiže u Zagreb!

Mario Biondi, talijanska soul-jazz zvijezda neponovljivog glasa i neodoljivog šarma u sklopu Musicology Sessions 8. lipnja stiže u zagrebački HALA Park.

Ovaj pjevač i kantautor raskošnog i unikatnog glasa, u Zagrebu će predstaviti novi album “Romantic”, koji je svjetlost dana ugledao u ožujku. Mario Biondi je “Romantic” napisao u suradnji sa svojim fantastičnim članovima benda, Massimom Grecom i Davidom Floriom. Taj projekt je u potpunosti posvećen ljubavi i manifestiran kroz Marijev omiljeni svijet zvukova i groovea sedamdesetih.

Šačica glazbenika, prelijepi ženski glasovi, pjesme pune groovea, prisjećanje na zvuk sedamdesetih koji nas inspirira na to da dosegnemo izvanrednost soul glazbe”, tim riječima Mario je opisao novi album.

Samo godinu dana ranije Mario nas je počastio albumom “Dare” koji je izašao dan nakon njegovog rođendana i samim time simbolično dao do znanja da on predstavlja priču koja se krije iza Marijeve karijere, ali i najavu onoga što priprema u budućnosti.

Čini se da su usporedbe s Barryjem Whiteom sada već dio povijesti. Mario Biondi je ikona i umjetnik koji će ostaviti unikatan pečat na glazbu 21. stoljeća! Ovaj soul- jazz pjevač, potiče iz umjetničke obitelji. Njegov pradjed je bio ugledni slikar, njegova baka pjevačica, a otac popularan kompozitor, pa je bilo logično da će i Mario naslijediti taj umjetnički gen.
Biondijev muzički uspjesi donijeli su mu priliku da nastupa s talijanskim velikanima poput Califonija, Bongusta, i Fiorela, kao i s američkom legendom Ray Charlesom i Čakom Kan. Imajući u vidu njegov snažan i jedinstven glas, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su Biondija počeli ohrabrivati da počne graditi solo karijeru. Marijev debi album izašao je 2006. godine, a od tada do danas niže rasprodane koncerte i nezaboravne pjesme poput “Love is a Temple”, “This is What You Are”, “What You Have Done To Me” i brojne druge.

 Prvi kontingent ulaznica potražite po cijeni od 150 kn u sustavu Entrio.

Više informacija saznajte na Facebook eventu.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top