Znate li....
Početna / Sport / Talentirani stoper: Oduvijek sam maštao o ovome

Talentirani stoper: Oduvijek sam maštao o ovome

Dinamo nastavlja potpisivati ugovore s najtalentiranijim mladićima iz naše nogometne škole pa je tako potpis na ugovor s prvacima Hrvatske stavio branič Hrvoje Džijan!

Nakon što je u utorak profesionalni ugovor s Modrima potpisao Tibor Halilović isto je napravio i godinu dana mlađi Hrvoje Džijan. Hrvoje je Slavonac iz Županje, a u Dinamo je došao prije tri godine iz Cibalije: – Nogomet sam počeo igrati u Graničaru iz Županje gdje sam bio više godina da bi potom dobio poziv i prešao u Cibaliju. U Vinkovcima sam bio samo jednu godinu kada me zvao Dinamo na što nisam dugo razmišljao i došao sam u Zagreb – priča nam mladi stoper.

autor: gnkdinamo.hr

gnkdinamo.hr

– Želio bih se puno zahvaliti svojim roditeljima i obitelji koji su me podržavali i cijelo vrijeme bili uz mene. Naravno, hvala i svim trenerima koji su me trenirali jer svaki od njih mi je pomogao u razvoju – kaže Hrvoje koji će za 20-tak dana postati punoljetan. Kada smo mladića koji se dobro snalazi ispred mikrofona pitali “sjećaš li se kako je izgledao tvoj prvi intervju” Hrvoje se sa smiješkom prisjetio: – Kako se ne bi sjećao? Imao sam devet godina, igrali smo turnir i razgovor je bio za Radio Županju, a kada me voditelj pitao “gdje bi jednoga dana volio igrati?” odmah sam odgovorio: “u Dinamu”. Taj san mi se ostvario i presretan sam zbog toga je sam oduvijek maštao o ovome.

Hrvoja su rad, talent i odricanje doveli ovdje gdje se nalazi danas, a nastavi li ovako raditi u budućnosti – bit će jedan u nizu Slavonaca koji su odigrali važnu ulogu u sjajnim rezultatima našeg kluba.

 

OSOBNI KARTON

 

Ime i prezime: Hrvoje Džijan

Datum rođenja: 26.6.1996.

Pozicija: Stoper

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top