Znate li....
Početna / Događanja / Tajni život Waltera Mittyja

Tajni život Waltera Mittyja

PRESTANI SANJATI, POČNI ŽIVJETI

Nova godina, novi početak… Koliko smo si puta to rekli! No, bez obzira na simbolično značenje 1.1. najčešće nam ni taj dugoočekivani datum, ta ma­gična prekretnica nakon koje ćemo napokon okrenuti novu stranicu, ne do­nese ništa osim još veće depresije koja se pojavi kada shvatimo da se apso­lutno ništa nije promijenilo.

No, iskrica nade ipak postoji i dolazi s filmom TAJNI ŽIVOT WALTERA MITTYJA koji se danas, 9. siječnja počinje prikazivati u hrvatskim kinima. Ova inspirativna komedija priča je o uredniku fotografije časopisa Life koji dane provodi sanjajući život kakav bi u stvari volio živjeti. Mitty, običan čovjek s kojim se svatko može poistovjetiti, naučit će nas da ništa nije ne­moguće i da smo zaista sami krojači svoje sudbine, zbog čega stvari mora­mo primiti u svoje ruke.

TAJNI ŽIVOT WALTERA MITTYJA nakon dugo vremena film je koji moti­vira, inspirira i vraća nadu. Ben Stiller je od književnog klasika od dvije i pol stranice iz 1939. godine napravio remek djelo dvadeset i prvog stoljeća o čovjeku čiji stvarni život na kraju nadmaši njegovu preaktivnu maštu.

Ovaj Walter Mitty je moderni sanjar koji redovito u svojem umu bježi od dosadnog života i nestaje u svijet fantazija pun heroizma, strastvene ro­manse i neprestanih pobjeda nad opasnošću. No, kada se zajedno s kolegi­com iz ured koja mu se sviđa (Kristen Wiig) nađe u opasnosti od gubitka posla Walter mora učiniti nezamislivo: poduzeti nešto u stvarnom životu!

U filmu TAJNI ŽIVOT WALTERA MITTYJA Ben Stiller je redatelj i glavni glumac, a uz njega se pojavljuju i Kristen Wiig, Sean Penn, Shirley Mac­Laine te Kathryn Hahn.

 

Pogledajte trailer:

O nama Viktoria Safranic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top