Nedjelja , 4 prosinac 2022
Savjet:
Tajlandska masaža u Zagrebu

Tajlandska masaža u Zagrebu

Nastala u Indiji prije 2500 godina, Tajlandska masaža objedinjuje nekoliko elemenata i to akupresuru, ugodno istezanje, pasivnu jogu, te kiropraktiku. Temelji se na 10 najvažnijih energetskih točaka kojima teče životna energija, a nalaze se 2 cm ispod površine kože. Cilj je Tajlandske masaže omogućiti protok energije te uspostaviti ravnotežu u tijelu. Masaže mogu biti blagog, srednjeg ili jačeg intenziteta. Vrlo su ugodne i opuštajuće. Tajlandska masaža je umjetnost dodira. Ona koristi duboki pritisak, tijekom tretmana terapeuti koriste palčeve, koljena te stopala… Pritisak njihovih dlanova na vašem tijelu pomaže vam da se opustite. Pokreti istezanja koji su uključeni u tajlandskoj masaži pomažu opuštanju, revitalizaciji i oslobađanju napetosti. Tradicionalna tajlandska masaža provodi se u ležećem položaju na strunjači, obuhvaća cijelo tijelo, počevši od stopala, a završava masažom glave, kako bi se izbacile “loše energije” s vrha. Tradicionalna tajlandska masaža je poziv da se probude sva osjetila i da se postigne sklad duha i tijela.

 

430895_484004994984042_762630201_n

 

Što trebate znati prije dolaska?

 

Sve masaže u našim centrima izvode školovane maserke, Tajlanđanke koje Vam znaju pružiti izvorno iskustvo tajlandske masaže.

Po dolasku, jedna od Tajlanđanki će preuzeti od Vas vašu odjeću i obuću i donijeti Vam papuče.

Dok čekate u čekaonici da Vaš termin počne dobit ćete topli čaj i vrući vlažni ručnik kojim možete obrisati ruke kako biste se ugodnije osjećali.

Naša preporuka je da prije tretmana ispraznite mjehur, jer se tijekom masaže potiče snažna limfna drenaža, te puni mjehur može izazvati neugodu.

Ako se po prvi puta susrećete sa Tajlandskim masažama preporučujemo da nas obavijestite kako bismo Vam pomogli u odabiru usluge.

Masaže traju od 60 minuta do 180 minuta, ovisno o vašoj želji. Imajte na umu da su Tajlanđani najsretniji kada Vas mogu masirati više od 90 minuta jer Vam tako mogu najviše i ponuditi.

Nakon tretmana Vas opet čeka topli čaj te vrući vlažni ubrus. Na Vama je samo da se opustite i uživate.

Ako ste se odlučili za uljnu masažu, na stoliću u čekaonici je podložak sa testerima po kojem intuitivno odabirete kojim uljem se želite masirati.

Ako ste se odlučili za Thai masažu, od osoblja ćete dobiti čistu majicu i ugodne široke hlače u kojima ćete ležati na tretmanu.

Thai masaža se izvodi bez ulja, preko odjeće.

Tuširanje Vam je na usluzi ako to želite, prije ili poslije tretmana.

Molimo Vas imajte na umu da ste došli u hram mira i tišine, poštujte taj mir, jer će takav mir i Vama biti ponuđen tijekom tretmana.

 

ss

 

Posjetite našu web stranicu i lajkajte nas na Fejsu!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top