Znate li....
Početna / Događanja / Swingers predstavljaju obradu hita legendarnog Parnog valjka

Swingers predstavljaju obradu hita legendarnog Parnog valjka

Swingers predvođeni Robertom Marekovićem, predstavljaju novi singl, hommage Parnom Valjku “Kao ti”.

Pjesma “Kao ti” bila je hit za grupu Parni Valjak daleke 1981. godine. Grupa Swingers je uz Husovo odobrenje odlučila napraviti hommage Valjku, a o svemu tome glavni čovjek Swingersa Robert Mareković kaže: “Dugo mi je bila želja obraditi ovu pjesmu koja ima estetiku pedesetih godina, a kako je to meni najdraže glazbeno desetljeće prošlog stoljeća, ne čudi kako me ta pjesma uvijek privlačila. Odrastao sam uz albume Parnog Valjka kao što su “Vrijeme je na našoj strani” ili “Glavnom Ulicom”, i ovo je mala oda tim vremenima te toj glazbi. Iako je uvijek problematično obrađivati poznate i priznate originale, naša verzija, iako ponešto drugačija, samo je željela odati počast velikom Valjku.“.

Šarmantni crtani video za ovaj spot napravio je Darko Tomičić, majstor s međunarodnim iskustvom, koji je crtao i za velikog Toma Jonesa ( spot “Give me little love”), ali i radio na velikim animiranim projektima kao što su Mr. Bean, Šegrt Hlapić, Profesor Baltazar, Nutcracker i drugima.

Glazbenu produkciju zajedno potpisuju Filip Vidović (Hauser, 2 Cellos) i sam Mareković. Podsjetimo, Swingersi su osvajači nagrade Porin za album “Samo jednom se ljubi – tribute to Ivo Robić”

Pjesma “Kao ti” dostupna je na svim streaming servisima.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top