Savjet:
Svjetska DJ zvijezda Joris Voorn predvodi prvi BSH Party elektroničke glazbe na antičkoj pozornici Cave Romane

Svjetska DJ zvijezda Joris Voorn predvodi prvi BSH Party elektroničke glazbe na antičkoj pozornici Cave Romane

Najpopularniji hrvatski party brend BSH Events u petak, 12. kolovoza gostuje na jedinstvenoj i jednoj od najljepših antičkih pozornica u Europi Cave Romane. Ovaj događaj prvi je party elektroničke glazbe u nekadašnjem rimskom kamenolomu u istarskom Vinkuranu. Već je samo predstavljanje zaokupilo pažnju javnosti i ljubitelja vrhunske glazbe koji nestrpljivo iščekuju dolazak jedne od vodećih zvijezda techno i undergoround scene Jorisa Voorna.

„Ovaj događaj željeli smo organizirati već prije, no kako je nastupila pandemija koronavirusa morali smo ga odgoditi. Sada kada je pandemija splasnula odlučili smo ići u organizaciju.“– istaknuo je na predstavljanju ovog glazbenog projekta načelnik Medulina Ivan Kirac te s veseljem najavio nadolazeći BSH glazbeni događaj: „Bit će puno iznenađenja, nešto zaista spektakularno u ovom nekadašnjem kamenolomu, a danas pozornici koja zaista stoji uz bok svjetskim pozornicama.“

BSH tim, iza kojeg stoji iza više od 40 glazbenih događaja diljem Hrvatske na kojima je na brojnim poznatim kulturnim i povijesnim lokacijama do sada plesalo više od 100 tisuća gostiju iz cijelog svijeta, za ovu posebnu priliku priprema i zaista veliki party spektakl. DJ zvijezde, vrhunska glazba i spektakularna produkcija samo su dio uzbudljive priče. Impozantna stijena i prekrasan prirodni ambijent Cave Romane pruža nesvakidašnju igru svjetla i zvuka te obećaje festivalski doživljaj za pamćenje, ali i dugoročan projekt koji će u narednim godinama bez sumnje privući brojne posjetitelje iz cijelog svijeta.

„BSH u Cave Romane donosi spektakularni glazbeni program, ali i audiovizualni show koji obuhvaća 3D mapping i projekcije na samom kamenolomu. Ove godine događaj će trajati jedan dan, no u budućnosti ga planiramo proširiti na više dana, čak i više termina održavanja. Sama lokacija jako je zanimljiva izvođačima, te smo već za sljedeću godinu dobili upite od izvođača koji bi ovdje voljeli nastupiti. “ – zaključio je ispred organizatora događaja, BSH Events Drago Vukelić.

Cave Romane nekadašnji je rimski kamenolom u Vinkoranu koji je svojedobno pretvoren u antičku pozornicu na otvorenom. Brojni dnevni turistički posjeti uz priču o kamenu kojim je izgrađena pulska Arena, te nastupi nekih od najtraženijih izvođača svijeta dokaz su posebnosti ovog mjesta koje naprosto ostavlja bez daha i nestrpljivo očekuje dolazak prvog BSH glazbenog spektakla koji predvodi nizozemska DJ zvijezda.

Joris Voorn u epicentru je nizozemske elektroničke glazbene scene, jedan od najpoznatijih nizozemskih umjetnika, koji predstavlja underground i techno na globalnoj pozornici. Za zemlju s populacijom od samo sedamnaest milijuna stanovnika, njegov doprinos svjetskoj elektronskoj glazbi je nenadmašan. Tijekom godina Ibiza je uvijek igrala aktivnu ulogu u Jorisovom dnevniku ljetnih turneja, od ranih nastupa u klubu Space, do njegovih novijih La Familia večeri u Ushuaiji s Nicom Fancuillijem. Izvan Ibize, Joris je redoviti gost u svim ključnim klubovima i festivalima u globalnom underground krugu s više tjednih nastupa na događajima diljem Europe, Japana, Hong Konga, Kine, Singapura, Australije, Rusije, Brazila, Kolumbije, Izraela, Detroita, Chicaga i New Yorka. 

Ulaznice se mogu kupiti od danas od 19 sati po cijeni od 70 kn za regularnu ulaznicu, 120 kn za VIP ulaznicu te 220 kn za backstage u sustavu https://www.entrio.hr/

Press/selecrpr.hr

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top