Nedjelja , 4 prosinac 2022
Savjet:
Svečana premijera filma Igre gladi: Plamen

Svečana premijera filma Igre gladi: Plamen

Održana svečana premijera filma IGRE GLADI: PLAMEN uz predstavljanje kreacija Matije Vuice i Ivice Klarića inspiriranih filmom

igre1

Najnoviji hit ovogodišnje oskarovke Jennifer Lawrence i njezine filmska ekipe (Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, Josh Hutcherson, Lenny Kravitz, Stanley Tucci…) okupio je sinoć u IMAX dvorani multiplek­sa CineStar Arena Zagreb brojne poklonike kulte trilogije Suzanne Collins na svečanoj premijeri drugog nastavka IGRE GLADI: PLAMEN. Cijeli doga­đaj uveličale su kreacije Matije Vuice i Ivice Klarića specijalno dizajnirane za ovu priliku u kojima su zablistali naši top-modeli Lana Petranić i Vlaho Arburić.

igre11

Razveselila sam se kad su me organizatori pozvali da sudjelujem u promociji novog nastavka ‘Igara gladi’, jer ono što u zadnje vrijeme radim ima pregršt dodirnih točaka s kostimima u ovom filmu, rekla je Matija Vuica. Ivica Klarić i ja preosmislili smo svoje aktualne kreacije u duhu filma i prikazali vlastitu viziju odjeće koju nose likovi u filmovima – spoj kostimografije s modernom, možda čak i futurističkom visokom modom.

Ivica Klarić je dodao: Prošlogodišnji nastavak ‘Igara gladi’ me oduševio, pa sam zdušno prihvatio izazov rada na kreaciji zasnovanoj na filmu. Uvijek crpim nadahnuće s neočekivanih mjesta, a prilika da oblikujem svoj rad u duhu svijeta tog serijala bila je tako posebna da je nisam mogao propustiti.

igre10

 

Modeli u kreacijama ovih vrhunskih dizajnera uz vatrene koktele i slastice stvorili su ozračje Panema, postapokaliptične Amerike u kojoj se odvija radnja filma IGRE GLADI: PLAMEN.

 

Film IGRE GLADI: PLAMEN pogledajte u multipleksima CineStar i os­talim hrvatskim kinima od 21. studenog.

 

 

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. A se i ovaj Klarić provaljuje.. Prošlogodišnji nastavak? Hahaha! Kako prvi dio trilogije može biti nastavak? čega Ivice? Hahahahaha!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top