Znate li....
Početna / Događanja / Promo / Survivor – Igra za nagradu koja se teško odbija

Survivor – Igra za nagradu koja se teško odbija

Nancy: „Nema više zezancije, nema gubitaka“

Potraga za jedinim preživjelim u ‘Survivoru’ nastavlja se igrom za nagradu. Jutro poslije ispadanja Damjana, plavi tim je tužan jer nema više jednog od omiljenih članova u njihovom timu. Od trojice poslanih u eliminacijsku igru u plavi tim vratili su se Alex i Nikola. „Drago mi je što sam se izborio. Ne bih rekao da me izglasavanje pokolebalo, samo me ojačalo. Drago mi je što sam se vratio u pleme“, reći će Nikola.

„Izgubili smo velikog čovjeka, velikog srca koji nas je hranio, zabavljao i nasmijavao pričama iz svog života“, istaknut će Alex koji otkriva da će poraditi na svom odnosu s drugima i na poligonima kako bi se što duže zadržao u timu. Ognjen iz crvenog tima smatra da ga pleme više neće izglasavati. „Povjerenje se jako teško stiče, a vidio sam da mi s neke strane pleme i želi vjerovati“, reći će Ognjen.

Na dugačkom i blatnom poligonu natjecatelji će imati snažan motiv da se bore za nagradu koja je riječima teško opisiva, a to je spavanje na madracu i čistoj plahti s pogledom na karipsko more, nakon čega slijedi obilan doručak. Krevet će kod pobjednika ostati puna četiri dana, a doručak uz njega dolazi dva dana.

Pobijedit će pleme koje prvo osvoji osam bodova. Kojem će to poći za rukom – plavom ili crvenom timu – doznajte u novoj epizodi Survivora.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top