Breaking News
Početna / Događanja / Što je ubilo rokenroll? Saznajte u novom singlu Zembe Latife i Rap Riberyja

Što je ubilo rokenroll? Saznajte u novom singlu Zembe Latife i Rap Riberyja


Energična nova suradnjaŠto je ubilo rokenroll? Saznajte u novom singlu Zembe Latife i Rap Riberyja
 
 Nakon što su svojim samostalnim singlovima osvojili radijski eter i streaming servise, Zembo Latifa i Rap Ribery odlučili su udružiti snage na novoj pjesmi – “Mrtav je rokenrol”.

“Mrtav je rokenrol” je pjesma koja je zamišljena kao svojevrsni eksperiment jer spaja naizgled nespojive žanrove – rap i edm. Britke i vješte lirike preko dinamičnog i nadasve zanimljivog instumentala neće nikoga ostaviti ravnodušnim, što je zapravo bio i sam cilj ove pjesme.
 Mi smo jako zadovoljni kako je traka ispala. Htjeli smo napraviti nešto novo, zanimljivo i drugačije, nešto što slušatelji nemaju priliku čuti baš često. Fuzijom između rapa i edm-a dobili smo taj neki novi zanimljivi zvuk koji nam pruža puno mjesta za igru sa lirikama i ritmom, a istovremeno u sebi nosi puno energije koja će dati posebni naglasak ovoj pjesmi kada je budemo izvodili live na koncertima.”, rekli su Zembo i Ribery.
 Za instrumental je zaslužan Delta, kojeg profesori na faksu zovu Ante Grgurević, a dodatnu produkciju instrumentala napravio je FIlip Majdak, bolje poznat u Kaleido Music studiju kao FIlip Panika.
Spot i video produkciju potpisuju Kudbashoni, a kameru Marko Čordaš – Studio Jeka:

Mood video spota temelji se na energiji pjesme — dinamičan, intenzivan, eksplozivan. Kao što su autori u pjesmi, koja traje kratko, rekli puno, tako je i ideja spota s manje napraviti više.

Pjesma “Mrtav je rokenrol” dostupna je na svim streaming servisima.

Fotografije u visokoj rezoluciji možete preuzeti na linku.
 
Zembo Latifa X Rap Ribery – Mrtav Je Rokenrol
 
https://www.youtube.com/watch?v=bDkyZtlP4gs&feature=youtu.be

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top