Breaking News
Početna / Događanja / Što gledati: filmska izdanja u svibnju 2022

Što gledati: filmska izdanja u svibnju 2022

Možete li vjerovati da je prošlo gotovo pet mjeseci otkako je Spider-Man: No Way Home stigao u kina, postao je najveći film prošle godine i otkrio što se događa kada se određeni super-čarobnjak petlja s multiverzumom?
Umjesto scene nakon izdanja kredita, obožavatelji koji su ostali do kraja filma vidjeli su prvi trailer za Doctor Strange in the Multiverse of Madness, koji konačno stiže u kina ovog mjeseca. Najnovija ponuda Marvelovog kinematografskog svemira samo je jedan od naslova koji će biti pušteni u prodaju u svibnju, a koji također uključuje dugo očekivani nastavak Top Guna, Rescue Rangers ponovno pokretanje, remake Firestartera i još mnogo toga.
Pomičite se za više o svim filmovima koji dolaze u kina i digitalne platforme u svibnju.
Doktor Strange u multiverzumu ludila
Čarobno miješanje Doktora Strangea oslobodit će mnoštvo novih prijetnji u ovom sablasnom shvaćanju superheroja redatelja Sama Raimija. Benedict Cumberbatch se vratio kao istoimeni dokuent, kao i novopomazana Scarlet Witch Elizabeth Olsen i Sorcerer Supreme Benedicta Wonga, a Xochitl Gomez se pridružio MCU-u kao Amerika Chavez koja skače svemirom. Ovu ćete htjeti uskoro vidjeti kako ne biste pokvarili.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top