Savjet:
Sretan rođendan Natalie Portman !

Sretan rođendan Natalie Portman !

Otkako se pojavila na holivudskoj sceni kao dječja glumica u svojoj debitantskoj ulozi ubojice djeteta u Leonu: Profesionalac (1994.), Natalie Portman nikada nije bježala od smjelih uloga na ekranu. Od suosjećajne vođe, kraljice Amidale, preko svojeglave zavjerenice britanske pobune do proganjajućeg portreta balerine koja se bori, Portmanova je filmografija eklektična tapiserija.

Portmanove izražajne oči, britki genij i pomno osmišljeni prikaz zrače s ekrana u bilo kojoj ulozi koju odluči glumiti. U svojoj desetljećima dugoj karijeri ima jednog osvojenog Oscara, za Black Swan (2010.), kao i još dvije nominacije, za Closer (2004.) i Jackie (2016.). U čast Portmanina 41. rođendana,predlažemo film za vas :

The Other Boleyn Girl (2008)

Ako spojite Portmanov rad u V for Vendetta i Closer, dobili biste fikcionaliziranu povijesnu ljubavnu dramu The Other Boleyn Girl. Film prati pokvareni uspon i tragični pad Anne Boleyn, druge supruge Henrika VIII. i majke kraljice Elizabete I. Portmanov urođeni šarm i mračna stidljivost slični onome što je donijela u Closer pomažu prikazati Anne jednako dinamično kao što je dokumentirano u povijesnim knjigama — kao žena velike privlačnosti i odlučnosti koja je bila dobra u političkom zavođenju i spletkama. U filmu također glume Eric Bana, Oscarom nagrađeni glumac Eddie Redmayne i nominirani za Oscara Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch i Kristin Scott Thomas.

Izvor/a.frame

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top