Savjet:
Split je domaćin Aktivne Hrvatske pod vodstvom Renate Sopek i  Patrika Kramarića

Split je domaćin Aktivne Hrvatske pod vodstvom Renate Sopek i Patrika Kramarića

Split je domaćin treninga jubilarne desete sezone vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska. Jedan od najatraktivnijih hrvatskih kineziologa Patrik Kramarić vodit će trening u subotu, 9. srpnja u 11 sati na Prokurativama. Uz njega će biti tim trenera Kineziološkog fakultet, dok će program voditi Renata Sopek. Treningu mogu pristupiti svi koji se prijave na: www.aktivnahrvatska.hr. Partner projekta u Splitu je Grad Split.

„Veseli nas dolazak u Split nakon puno godina. Trening je namijenjen svim generacijama. Aktivirati ćemo cijelo tijelo i pokazati kako vježbati svaki dan što je iznimno važno za jačanje ne samo tijela već i cijelog organizma i imuniteta. Pozivam sve koji mogu da nam se pridruže te da zajednički pokažemo kako živjeti zdravo i aktivno!’’ – izjavio je Petrik Kramarić.

Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Generalni partner projekta je HEP. Čak više od 65% odraslih građana Hrvatske nije dovoljno aktivno, svaki treći osmogodišnjak je pretio, a sve je manje i aktivnih sportaša.

PIK Vrbovec svim vježbačima daruje šunku u ovitku i PIK kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit, Rajska rajčice. Ukusne zdrave obroke za nadolazeću ljetnu formu, ali i nutritivnu prehranu tijekom cijele godine priprema Nutribullet. Vježbači se imaju prilike osvježiti obrocima koji koji su svježe i jednostavno pripremljeni neposredno nakon vježbanja.

Podravka daruje EVA – riblje proizvode pripremljene po tradicionalnim recepturama, vrhunske kvalitete i nutritivno bogatog sastava. AllergoSan poklanja Omni Biotic jer zdravlje počinje u crijevima, tu su i Jana i Mg Mivela za osvježenje, a Ewopharma PERSKINDOL proizvode koji uz pomoć mentola i pažljivo odabrane kombinacije eteričnih ulja koji ublažavaju bolove u mišićima i zglobovima. Herbalife Nutrition zamjenske obroke, dodatke prehrani i proizvode za sportsku prehranu.

Partneri projekta su INA – čista snaga, Janaf – jer energija povezuje, GRAWE osiguranje, Mentalni trening, Definicija Hrane, Falkensteiner Resort Punta Skala, Valamar hoteli Dubrovnik i Plava Laguna.

www.aktivnahrvatska.hr

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, lopta i tekst

selectpr.hr

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top