Srijeda , 6 prosinac 2023
Savjet:
Spektakularna filmska jesen na velikom platnu

Spektakularna filmska jesen na velikom platnu

Jesen miriše na kokice i odlične filmove u CineStaru

Nakon ružičaste manije ovog ljeta, jesen u kina donosi žanrovski drugačiju i vrlo bogatu filmsku listu. Krenimo redom: 5. listopada na program ulazi “Dogman” novi film vizionarskog redatelja Luc Bessona u kojem glavnu ulogu ima mlada karizmatična zvijezda Caleb Landry Jones, a film će atmosferom mnoge podsjetiti na Jokera. Zatim vas očekuje naslov “Ubojice Cvjetnog mjeseca” po istoimenoj knjizi Davida Granna, koji ponovo spaja oskarovce Martina Scorsesea, Leonarda DiCapria i Roberta De Nira. Film je nakon premijere na festivalu u Cannesu proglašen remek-djelom. Prikazuje se od 19. listopada u svim CineStar kinima, a Kaptol Boutique Cinema uvrštava isti na Cinema Book Club, povodom kojega će se održati panel na temu života i djela Martina Scorsese. Gost panela biti će filmolog i enciklopedist Bruno Kragić. Film će osim u regularnim dvoranama igrati i u IMAX-u. Na isti dan u CineStar dolazi i “Odmazda” s Liamom Neesonom.Kraj listopada svake godine donosi odlične hororce kada ljubitelji ovog žanra dolaze na svoje, pa se već tradicionalno u CineStaru održavaju “Dani strave”. Oni se ove godine održavaju od 26.10. do 05.11., a na kino programu su: „Exorcist: Vjernik“ koji će igrati i u 4DX- u i u IMAX-u, zatim film snimljen po istoimenoj video igri „Five nights at Freddie’s“. I američki nadnaravni horor temeljen na viralnoj senzaciji “Dear David“. Zaljubljenici u domaću kinematografiju uživat će u komediji „Bosanski lonac“ od 12. listopada, sa Senadom Bašićem u glavnoj ulozi, a od 26. listopada na program ulazi “Escort”- posljednji film redatelja Lucasa Nole.

za dugoočekivane „Igre gladi: balada pjevica i zmija“ – prequel mega uspješne franšize „Igre gladi“ snimljen prema svjetskom bestseleru spisateljice Suzanne Collins. Mladog Snowa glumi Tom Blyth, a Lucy glumi Rachel Zegler uz oskarovku Violu Davis. Film će igrati u IMAX-u i 4DX-u.

Epska povijesna drama „Napoleon“, koju je režirao i producirao Ridley Scott dolazi 23. studenog, a likove utjelovljuju velika hollywoodska imena poput: Joaquina Phoenixa, Vanesse Kirby, Rupert Everetta i Bena Mile. Ljubitelji anima uživat će u filmskoj adaptaciji anime klasika „Akira“ od 10. studenog. Japanski igrani film “Godzilla Minus One” dolazi krajem studenog, a bit će dostupan i u 4DX-u i u IMAX-u. Sam kraj godine obilježit će tri velika naslova za sve generacije – “Aquaman i izgubljeno kraljevstvo” u kojem glavnu ulogu nosi Jason Momoa, zatim opojna mješavina magije I glazbe za sve ljubitelje čokolade “Wonka” s Timothée Chalametom te biografski film o Enzu Ferrariju I njegovom putu do carstva “Ferrari”.

Vise info : https://cinestarcinemas.hr/

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top