Ponedjeljak , 16 svibanj 2022
Savjet:
Šminka koja je muškarcima neodoljiva

Šminka koja je muškarcima neodoljiva

Iako naravno nisu svi muškarci jednaki i svatko ima svoj ukus što se tiče žena i šminke, uglavnom su zajednički neki od ovih:

1. Manje je više

Dok se sve više djevojaka oblači provokativno i stavlja tone i tone pudera, rumenila, ruževa i tko zna čega sve, muškarci se upravo od toga miču. Najdraže im je vidjeti našminkanu djevojku koja izgleda kao da šminku uopće nema. Dakle, dame: Prekrijte puderom eventualne nedostatke / mane, ukrasite oči i usne, te krenite zavoditi – svijet je vaš!

2. Ruž za usne

RUŽ

Kombinirate ruž za usne da se podudara tonom boje vaših očiju. Ako imate zelene oči, nemojte stavljati plavkaste nijanse, i obratno. Najbolje je držati provjerenog – puder, malo bronzera, našminkajte oči te usne zadnje ukrasite bojom koja najbolje pristaje vašem licu – bilo to nijansa roza ili crvene boje.

 

 

3. Sjajilo

SJAJILO

Neizostavan dodatak svakom make up – u. Birajući ga, pripazite da ono ima svoja svojstva i sjaj, ali da ne bude ljepljivo. Muškarci ne vole ljubiti djevojke pa sa svojih usana skidati sjajilo, inače bi ih nosili i oni 🙂

 

 

 

4. Maskara

MASKARA

 

 

Osim što naglašava oči i trepavice, muškarcima je detalj koji prvo primijete. Ne bojte se staviti više od jednog sloja, dapače – što jači, to bolje. Ne zaboravite da imate i donji kapak!

 

 

5. Olovka za oči

OLOVKA

 

Uz maskaru, također vaš vrlo dobar prijatelj. I tuš, no njega nije tako lako staviti kao olovku. Nigdje ne piše da ona mora biti crna, kao ni maskara. Eksperimentirajte, ali pazite da ne zagazite u previše ekstremne boje. Muškarci su, bez obzira na to što kažu drugačije, izbirljivi i pate na izgled.

 

Pazite i da vam je kosa uredna, što je svakako veliki plus.

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Većina muškaraca koje poznajem složila bi se s 1. točkom “Manje je više”… 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top