Četvrtak , 23 ožujak 2023
Savjet:
Shari Lapena: (Ne)sretna obitelj

Shari Lapena: (Ne)sretna obitelj

Shari Lapena nastavlja nizati književne uspjehe. „(Ne)sretna obitelj“ nova je kriminalistička uspješnica koja je u rekordnom vremenu osvojila vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga.

Nakon što je njezin prvi roman „Par iz susjedstva“ proglašen najpopularnijim trilerom 2016. godine i pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, ništa manji interes javnosti nije izazvao ni novi roman „(Ne)sretna obitelj“. Baš kao i sa svim prethodnim naslovima, Lapena je i s ovim osvojila kritiku i čitatelje. Na tragu klasičnih priča Agathe Christie pratimo ubojstvo bogatih supružnika i roditelja troje odrasle djece koja ih preziru. Detektivi Reyes i Barr moraju prodrijeti kroz kaljužu otrovnih obiteljskih veza i otkriti tko je ubojica.

„(Ne)sretna obitelj“ njezin je osmi roman, a do sada su na hrvatski prevedene velike uspješnice „Par iz susjedstva“ i „Strankinja u kući“, romani koji su okrunjeni titulom bestselera prema odabiru New York Timesa i UK Sunday Timesa.

Prijevod na hrvatski potpisuje Marin Popović.

U ovoj napetoj i zamršenoj obiteljskoj sagi Shari Lapena ostavlja nas u neizvjesnosti do zadnje stranice…“ – Paula Hawkins, autorica Djevojke u vlaku

Lapena je majstorica manipulacije. U svojem posljednjem trileru (Ne)sretna obitelj ponovo je pokazala svoju vrsnost.“ – USA Today

RADNJA:

Brecken Hill u New Yorku samo najimućniji mogu zvati domom. Fred i Sheila Merton jedni su od njih. Ali njihovo je bogatstvo slaba zaštita kada se nađu na meti brutalnog ubojice nakon uskršnje večere sa svoje troje odrasle djece. Sada će svako od njih naslijediti milijune.

Oni nikad nisu bili sretna obitelj, zahvaljujući prkosnom ocu i majci koja ih je zanemarivala. Je li netko od njih puknuo te kobne noći? Ili se uljez ušuljao i utažio svoje najgore porive? Mora da je tako, jer znali biste da je netko od vaših najbližih psihopat. Zar ne?

IGRA DARIVANJA: Poklanjamo dvije knjige sretnim dobitnicima, a sve što trebate učiniti je otići na našu Facebook stranicu, lajkati je, podijeliti objavu na javno i označiti bar jednog prijatelja. Igra traje do četvrtka, 28.4. u 20 sati, sretno svima!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top