Znate li....
Početna / Igre darivanja / Obitelj.hr i Cinestar vas daruju

Obitelj.hr i Cinestar vas daruju

cinestar

ŠEGRT HLAPIĆ GLEDANIJI OD THORA

Šegrt Hlapić ostvario najbolje otvaranje domaćeg dječjeg filma

i drugo najbolje otvaranje domaćeg filma od osamostaljenja

 

Film Silvija Petranovića ŠEGRT HLAPIĆ snimljen prema romanu Ivane Br­lić Mažuranić krenuo je u četvrtak u pohod na hrvatska kina. U svom prvom vikendu priču o čudnovatim zgodama vesele družine koju čine mali postolar (Mile Biljanović), djevojčica Gita (Ena Lulić) i pas Bundaš pogledalo je 21 693 gledatelja čime je film ŠEGRT HLAPIĆ postao domaći dječji film s naj­boljim otvaranjem od osamostaljenja Hrvatske te drugi najbolje otvoreni do­maći film u istom periodu. Sudeći prema odličnom odazivu publike, lako je moguće da će Hlapić iako malen kao lakat nastaviti rušiti nove rekorde kao što je ovaj vikend bez imalo muke pobijedio daleko većeg i snažnijeg protiv­nika, moćnog Thora.

hlapic

 

 IGRA DARIVANJA

Obitelj.hr i Cinestar vas daruju s 1×2 ulaznice za domaći film Šegrt Hlapić koji ćete moći pogledati u Multiplexu Cinestar. Vaš zadatak je na naš portal napisati koju ste priču ili bajku najviše voljeli u djetinjstvu i zašto.

Igra darivanja traje do 22.11.2013. do 13h.

Sretnooo 🙂

 

Sretan dobitnik dviju ulaznica zanimljivog domaćeg filma “Šegrt Hlapić” je ernest kuna. Čestitamo sretnom dobitniku i molimo ga da nam pošalje svoje podatke na iva.koren@obitelj.hr 🙂

 

 

O nama Obitelj.hr

2 komentara

  1. Najviše mi je u sjećanju ostala priča o Snjeguljici i sedam patuljaka. Bila mi je baš simpatična a ujedno i smiješna zbog patuljaka koji su bili svi toliko različiti, a opet toliko složni. Još i danas se jasno sijećam slika svakog od njih, ali ljutko i glupko su mi legende. Evo i dok ovo pišem smješkam se jer zamišljam njihova lica. Snjaguljica je meni kao klincu bila pojam ljepotice, a ja sam volio zamišljati da sam princ koji će je spasiti.

  2. kao mali najdrza mi je bajka bila Petar Pan,sanjao sam da letim,to je bio moj san. da djeci izmamim osmijeh na lice, da samnom lete sve nebeske ptice.. da mi drustvo pravi wendy i ekipa prava, da sve to bude java..danas sam ponosni otac trogodisnjeg sina,jednog malog tatinog fakina,zajedno snjim htio bih segerta halpica pogledati u kinu,jer uz obitelj.hr uvijek ce ti biti zabavno i fino;)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top