Breaking News
Početna / Događanja / Sastavni dio svake torbice: Bioderma Photoderm

Sastavni dio svake torbice: Bioderma Photoderm

ZAŠTITA U OBLIKU DERMATOLOŠKE LINIJE KOJA ĆE SE NAĆI U SVAKOJ KOZMETIČKOJ TORBICI – BIODERMA PHOTODERM

Unatoč svim radostima koje donosi izležavanje na suncu, ne treba zaboraviti na štetne posljedice koje sunčeve zrake ostavljaju na koži. Upravo zato, Bioderma donosi novo rješenje, savršeno za kožu, ali i njezin ekosustav.

Dolazak proljeća podrazumijeva porast aktivnosti na otvorenom, od ispijanja kave na toplom suncu pa sve do šetnje u probuđenoj prirodi. Nakon tmurne zime, tijelo žudi za toplim sunčevim zrakama, koje povoljno djeluju na naše raspoloženje, duh i um. Unatoč svim radostima koje izležavanje na suncu donosi, ne treba zaboraviti na štetne posljedice koje ono ostavlja na našoj koži. Upravo zato, prilikom izlaska iz kuće, zaštitni faktor je must have, a sve kako bi bezbrižno uživali na suncu te priskrbili ono najbolje od njega.

Tržište je preplavljeno različitim proizvodima koji obećavaju prijeko potrebnu zaštitu od sunca, međutim postavlja se pitanje kako u moru njih izabrati najbolje rješenje za kožu. Sasvim novi pristup i zaokret donosi Bioderma, francuski brend s 40-godišnjom iskustvom, ovoga puta svojom najnovijom dermatološkom inovacijom unutar Photoderm linije. Photoderm proizvodi temelje se na ekobiologiji, znanstvenom pristupu koji je inspiriran biologijom kože i njezinim ekosustavom. Vodeći se tom vizijom stvoreni su proizvodi koji kožu jačaju i uče je kako da sama bolje funkcionira, bez pretjeranog tretiranja.

Većina dostupnih proizvoda sadrži filtere koji se fokusiraju na zaštitu od UVB zraka, dok je zaštita od UVA zraka marginalizirana. Rezultat toga je neravnoteža u zaštiti te potencijalno opterećenje kože zbog nanošenja pozamašne količine zaštitne kreme, što se nerijetko očituje u iritaciji i neravnoteži ekosustava kože. Stoga se Bioderma uhvatila u koštac s ovim problemom te predstavila inovativnu visoku tehnologiju SUN ACTIVE DEFENSE unutar Photoderm linije, koja ima pojačanu UVA zaštitu. Sadrži kombinaciju zaštite širokog spektra za UVA/UVB zrake i patentiranu biološku zaštitu koja štiti kožu iznutra, a izabrano je osam najučinkovitijih filtera od ukupno 32 odobrena na razini Europske Unije. Osim što proizvodi pružaju visoku i učinkovitu zaštitu, ne djeluju toksično na vodeni ekosustav.

U prekrasnom prostoru Ateljea Josipa Konte u srcu Zagreba, predstavljena je linija koja je okupila brojne zaljubljenike u brend, a edukativan program vodila je Ana Radišić zajedno sa svojim gošćama – Koraljkom Mlakar, business unit managericom za Bioderma Hrvatska i prim. dr. sc. Ružicom Jurakić Tončić, koje su odgovorile na zanimljiva pitanja na temu kože i zaštite od sunca.

Na samom predstavljanju našla su se i poznata lica poput Korane Gvozdić, Ane Rucner, Karle Zelić, Mie Matić, Paule Sikirić, Andree Trgovčević, Anamarie Raič, Korane Marović, Ivane Pavić te brojna druga.

Photoderm linija dolazi u modernom i praktičnom pakiranju, a namijenjena je svim tipovima i pogodna za različita stanja kože. Bilo da je riječ o normalnoj, mješovitoj do masnoj ili suhoj koži; ili možda koži koja je suočena s patologijama poput trudničke maske (melasme), tamnih mrlja, crvenila i rozaceje, akni ili kože alergične na kemijske filtere – Photoderm nudi dermatološku stručnost i visoku zaštitu za sve.

Foto: John Pavlish

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top