Nedjelja , 3 prosinac 2023
Savjet:
Ronnie Romero oduševljen je Zagrepčanima, lokalnom kuhinjom i pivom!

Ronnie Romero oduševljen je Zagrepčanima, lokalnom kuhinjom i pivom!

Bugarski predstavnik na Eurosongu prije odlaska u Torino uživao u Zagrebu i u Manduševac ubacio novčić za sreću!Aktualni pjevač legendarne grupe Rainbow, Ronnie Romero, koji će ove godine zajedno s bendom Intelligent Music Project predstaviti Bugarsku na Eurosongu s pjesmom “Intention”, neposredno prije odlaska u Torino posjetio je Zagreb i oduševio se šarmom hrvatske metropole.
 
Ronnie je u Zagreb stigao u pratnji sjajnog gitarista Bisera Ivanova, a osim što su održali niz intervjua s nekim od najvećih domaćih medija, Ronnie i Biser imali su priliku uživati u šetnji glavnim gradom, domaćim štruklima i lokalnoj pivi. Također, Ronnie je u zagrebački Manduševac ubacio novčić za sreću na Eurosongu. Rock zvijezde plijenile su poglede prolaznika od kojih su im mnogi i prilazili pa su tako od jedne ljubazne gospođe na Zrinjevcu poslušali priču o poznatom meteorološkom stupu.
 
 Nakon Zagreba, ekipa iz Intelligent Music Project zaputila se u Torino gdje su već održali prvu probu za nadolazeće polufinale koje je zakazano za 10. svibnja gdje će nastupiti pod brojem sedam. Na probi je IMP  predstavio dio svojeg impresivnog nastupa za koji su pripremili i impresivnu scenografiju koja uključuje trometarske sferične strukture, lasere, i rasvjetu koja će publiku ostaviti bez daha.
 
Foto by EBU / Andres Putting
 
Intelligent Music Project ususret nastupu na Eurosongu primila je brojne čestitke i riječi podrške slavnih glazbenika među kojima su Axel Rudi Pell, bubnjar Roda Stewarta Carmine Appice, Eric Bloom iz Blue Öyster Culta, Todd Sucherman iz Styxa, Bobby Rondinelli iz Rainbowa i Black Sabbatha, Roger Earl iz Foghata, DORO, Jeff Scott Soto iz Yngwie Malmsteen i Journeyja, gitarist Ozzyja Osbournea Gus G, bubnjar Yngwie Malmsteen i Journeyja, Tim Pierce koji je snimao s  Michalom Jacksonom, Bon Jovijem i brojnim drugima te klavijaturist benda Rainbow Tony Carey.

Marljiva ekipa iz Intelligent Music Projecta uz hektične pripreme za veliki nastup na Eurosongu predstavila je i novu pjesmu “New Hero” s nadolazećeg albuma “Unconditioned” koju prati i emotivni video spot koji reflektira aktualnu ratnu situaciju. Pjesma nosi jasnu poruku: zaboravimo svoj ego, ljutnju i strah i počnimo živjeti za one koji nas okružuju.


Intelligent Music Projectu svoj glas u polufinalu možete dati putem SMS-a na broj 666555, a hoće li Ronniejev novčić koji je za sreću bacio u Manduševac pomoći u plasmanu, saznat ćemo 10. svibnja.
 
 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top