Znate li....
Početna / Vaš kutak / Kolumne / Prva bračna noć

Prva bračna noć

Neki dan sam u novinama pročitala jedan zgodan članak koji se nadovezivao na seks prve bračne noći. S obzirom da sam vam u kolumnama obećala i nešto seksa, vrijeme je da se dotaknemo i te teme. Dakle, ona je u bijelom, u skupocjenoj vjenčanici koju je birala danima ili u zadnji tren, ovisno o karakteru žene koja se udaje. On je birao odijelo u zadnji tren, bez obzira na karakter. Svadbu su platili roditelji, svaki za svoje goste ili možda mladenci, jer nisu nikome ništa htjeli ostati dužni. U svakom slučaju, odabrali su prstenje, idealan bend, fenomenalnu pjesmu za prvi ples i napokon su dočekali taj dan. Ustali su prije 7:00 sati. U redu, ona je ustala prije 7:00, a on nakon 8:00. Slijedi frizura i šminkerica koja taj dan šminka cijelu rodbinu. On – jutarnje brijanje, tuširanje i gel frizura, a zatim boca opakog pića, jer naravno treba mu za hrabrost.

 
I tako kreće. Kako sati odmiču, atmosfera se zahuktava, stižu gosti, i kreće „procedura“.
Djeveruše su tu, a i svatovi su zauzeli svoje pozicije. Svatko ima svoju ulogu u tako savršenom danu. Svećenik ili matičar važno su ih dočekali, i nakon što su potpisali, to je bilo to…zaručničko prstenje zamijenilo je vjenčano i postali su gospodin i gospođa. Nakon tone poljubaca i čestitki od najmilijih, ili možda onih koji su bili pozvani tek toliko jer su na glasu da imaju natprosječan mjesečni budžet, ili su možda najbolji prijatelji roditelja mladoženje ili mladenke, krenula je fešta u prekrasnom restoranu kojeg se zakaparilo mjesecima unaprijed.

 
Prvi ples, vruća juha, rezanje torte, skidanje podvezice, isfurani običaji, ali još uvijek poprilično prisutni. I četiri su sata ujutro, neumorni gosti (poneki pripiti) i dalje lelujaju plesnim podijem. Mladenka ima naotečene noge, iako je ponijela troje cipele. Mladoženja, pomalo pripit i dalje se trudi zabavljati tu i tamo preostalog gosta.

 
I napokon su svi otišli, i sad kad je i mladencima vrijeme da idu kući, moraju još pričekati ostatke kolača, ili onog odojka kojeg više nitko od silne hrane nije mogao jesti, zapakirati i ponijeti kući.

Dolazak kući je u ranim jutarnjim satima, dakle oko 6:30. I sad…kada su se napokon skinuli iz skupocjene haljine i odijela, vrijeme je za.. pogađate. Netko treba prebrojiti novce, a netko bi trebao staviti poneku fotku na Facebook. Eh da, a seks… pričekat će drugu bračnu noć.

Voli vas vaša Carrie Bradšaf

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top