Savjet:
Pronađite savršenu lampu

Pronađite savršenu lampu

Ovih dana sam malo razmišljala o tome što nas toliko smiruje u one kasne sate kada dođemo kući umorni od napornog radnog dana i onda mi je sinulo – NOĆNE LAMPE. Da, da, nemojte se ništa čuditi, ali sjetite se samo koliko puta ste slomljeni legli u krevet, a ona vas je onako vjerno služila, koliko ste samo puta usnuli čitajući knjigu, a ona je samo za vas cijelu noć ostala upaljena.

Te noćne lampe zapravo su detalj bez kojeg ne bismo mogli funkcionirati, zato je najvažnije izabrati onu koja će vam odgovarati. Svatko je od nas drugačiji, no u današnje vrijeme imamo toliko izbora da svatko može pronaći onu posebnu za sebe, a to možemo zahvaliti raznim proizvođačima i njihovim kreativnim idejama diljem cijelog svijeta.

Eto, pa da se i ja malo pohvalim sa svojom lampicom. Budući da obožavam leptire, dobila sam prekrasnu šarenu lampu u obliku leptira koja mi obasjava svaki dan. Čak i ujutro kad se probudim, vani još uvijek mračno, oči napola zatvorene i da nema nje, vjerojatno ne bi uspjela pogledati koliko je sati i natrag bi utonula u san.

Pa i onda kada me naživcira jer poremeti moje divno spavanje onom svojom blještavom žaruljicom, ja je ipak volim. Uz nju je sve nekako ljepše, čitanje knjiga, učenje, gledanje TV-a i jednostavno razmišljanje. Moja mala oaza mira.

Zato smo mi samo za vas pripremili različite noćne lampe, nevjerojatnih oblika i veličina. Ovdje ima i onih klasničnih, a isto tako i ekstravagantnih. Nadamo se da će vam se koja i svidjeti, pogotovo ako baš poskrivečki planirate onu staru izbaciti iz sobe. Svi mi moramo ponekad ugoditi sami sebi i nagraditi se s nečim, a za ovo imamo i puno razloga jer su lampe nešto što nam je nužno, no to ne znači da zato uzimamo prvu na koju naiđemo.

Vjerujte, kada se jednom upustite u to, uživat ćete u pronalaženju one najljepše jer ipak je to onaj šećer na kraju vašeg dana koji će vas u potpunom miru unijeti u snove.

 

Ovo je naša mala kolekcija egzotičnih noćnih lampi:

 

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top