Savjet:
Promocija slikovnice za djecu “Putevima malog Karla” u Tivtu

Promocija slikovnice za djecu “Putevima malog Karla” u Tivtu

GLAZBENO GOSTOVANJE U DOBROTI KOD KOTORA KOJE NE SMIJETE PROPUSTITI

ZBOR CRKVE SVETOG KRIŽA NAKON VATIKANA NASTUPA U CRKVI SVETOG EUSTAHIJE

Nastavlja se međunarodni projekt Putevima bokeljskih Hrvata. Peta godina projekta donosi dva događaja koji će zasigurno izazvati veliku pozornost javnosti. U petak, 10. lipnja u Crkvi Svetog Eustahija u Dobroti kod Kotora nastupa zbor Crkve Svetog Križa iz Dubrovnika. 

Ovaj Zbor svojim djelovanjem i nastupima oduševljava posjetitelje koncerata diljem Europe, a posebno emotivan bio je njihov koncert održan u Vatikanu. Višegalsno a cappella pjevanje dat će posebnu čar i emociju u crkvi koja je u potpunosti obnovljena nakon potresa, a krasi je i mural velikog umjetnika Ede Murtića. Voditeljica zbora je profesorica Marija Brčić. 

Dan nakon koncerta, u subotu, 11. lipnja u 11 sati Domu kulture Josip Marković u Donjoj Lastvi bit će održana promocija slikovnice “Putevima malog Karla”. Ova jedinstvena slikovnica edukativnog je sadržaja namijenjenog najmlađem uzrastu. Ona nas vodi najljepšim i najistaknutijim lokacijama i sadržajima, kako u Boki kotorskoj, tako i u Hrvatskoj. Bit će podijeljena vrtićima u Crnoj Gori i Hrvatskoj. 

Autorice slikovnice su ambasadorica projekta i profesorica hrvatskoga jezika i književnosti Sanja Putica te Anita Nikolić, ilustracije je izradila dizajnerica Anamarija Asanović, a grafički je urednik Sandi Bibulić. 

Projekt Putevima bokeljskih Hrvata održava se pod pokroviteljstvima Predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića te Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića. Partneri projekta su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Hrvtatsko nacionalno vijeće Crne Gore te Zajednica bokeljskih Hrvata. Donatori su Croatia Airlines, Franck Snogoo, Erste Banka Hrvatska te Obrt Milardović Imotski. 

Ulaz na oba događaja je besplatan uz najavu na e.mail: max.vunaric@selectpr.hr

Izvor/selectpr.hr

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top