Savjet:
Proglašenjem Naj para završili 10. Danima vjenčanja

Proglašenjem Naj para završili 10. Danima vjenčanja

Dani vjenčanja najveći sajam kulture vjenčanja u regiji završio je pobjednom mladenaca Mateje Kovačević i Danijela Jukića u tradicionalnom nagradnom natječaju Dana vjenčanja – NAJ PAR! Mateja i Danijel pobijedili su u žestokoj konkurenciji pet polufinalnih parova Monike Balić i Stojana Rupene, Martine Hadrović i Ivana Cinčića, Ane Špehar i Ivana Suhine te Doris Smogar i Ivana Zelenike koji su svoje mjesto izborili u polufinalnom natjecanju Podravkinih kulinarskih duela u subotu.

Organizatori Dana vjenčanja i partneri sajma ZAKS i SAMSUNG pripremili su im zahtjevne zadatke kojima su trebali zaslužiti vrijedne poklone sponzora. Pred žirijem u sastavu gdina Zlatka Sedanića iz Podravke, gđe. Dijane Pavković, vlasnica sajma Dani vjenčanja,  Ivanke Rade iz zlatarnice ZAKS, Deane Leko, vlasnice sajma vjenčanja u BiH, koja je i dio organizacijskog tima Dana vjenčanja,  gđe. Tanje  Nekić, vlasnice salona vjenčanica Kontesa Nera te Anice Kovač, bivše Miss Hrvatske i backstage managera Dana vjenčanja, finalisti su  tipkali zadani tekst na Samsung tabletima, plesali s balonima te imitirali nastup Ane Rucner, koja je svojim izvođenjem pjesme „What a feeling“ dodatno užarila već ionako uzavrelu atmosferu natjecanja. Svi finalisti su se iznimno trudili, ali zasluženo su pobijedili Mateja i Danijela koji su svojim vedrim duhom i trudom zarazili sve u dvorani!

NAJ PAR je osvojio poklon paket Podravke za lakši početak zajedničkog života… u kuhinji, poklon bon u vrijednosti 2.000 kn zlatarnica ZAKS, najam automobila Chevrolet Trax na 3 dana poklon PSC Zagreb, tvrtka MMM Agram servis darovala ih je sa Samsung tabletom model P3110, osvojili su i poklon paket Guerlain kozmetike za nju i njega, Mateja je dobila poklon bon za najam vjenčanice Salona vjenčanica KONTESA NERA, a Danijel poklon bon u vrijednosti 1.200 kn za kupnju muškog svečanog odijela Jeordie’s. Također su osvojili rasvjetu za vjenčanje (bojanje dvorane, plesnog podija, stola mladenaca) poklon tvrtke Niveleta 92, paket EVO TV-a  koji čine digitalni prijemnik u vrijednosti 470,00 kn te 3 mjeseca promotivnog paketa svih programa EVO TV-a, cvjetni atelier Mirela poklonio im je  vjenčani buket za mladenku te revere za sve uzvanike za njihov dan vjenčanja, Beauty wedding albums darovao ih je poklon bonom u vrijednosti 1.000 kn za izradu wedding albuma ili wedding booka, vjenčani make up by Lidija Tolić, poklon Beauty centra Idol plus te poklon bon Frizerskog salona Bouvier u vrijednost 1.000 kn za mladenku i mladoženju (frizura za nju i njega, te ugradnja noktiju za nju) te poklon bon u vrijednosti 200,00 kn za spray tanning.

Dane vjenčanja posjetilo je preko 7.500 posjetitelja koji su na dnevnim modnim revijama mogli vidjet najnovije kolekcije vjenčanica Vjenčanica Katjusha, Nancy, Kontesa Nera te je ekskluzivnu premijeru kolekcije Royal Bridea – Dream Collection za 2014. te kolekcije muških odijela brandova XYZ i Jeordie’s. Također, posjetitelji su vidjeli posebne promocije najnovijih modela automobila Opel Insignia Country Tourer te Chevrolet Trax i Adam, Samsung smartphonea i tableta, sudjelovali na tomboli PSC Zagreb  gdje je nagrada bila put u Sarajevo na tri dana, panel raspravi „Vjenčanje s hrvatskim potpisom by Ines Preindl, cvjetnim radionicama Cvjetnog ateljea Mirela i Letizia te kulinarskim radionicama Podravke. Čitateljice medija medijskih pokrovitelja sudjelovale su u tradicionalnim natječajima BUDI MLADENKA te su na glavnoj pozornici Dana vjenčanja doživjele make overe u prave mladenke, ali i osvojile vrijedene darove. Preko 150 izlagača prezentiralo je svoje usluge i proizvode te su posjetiteljima ponudili i prigodne sajamske popuste.

dv_2013_STANDOVI06

Photo: Devine studio

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top