Nedjelja , 4 prosinac 2022
Savjet:
Premijera: Oliver Dragojević

Premijera: Oliver Dragojević

Premijera novog singla i videospota

OLIVER ‘S tobon jubavi’

Premijera singla večeras na Narodnom radiju u 19 sati, u emisiji “Glazbeni show Dalibora Petka”!

TV premijera večeras na CMC televiziji & internet premijera na portalu vecernji.hr u 19 sati!

Pop balada gospelovskog prizvuka „S tobon jubavi“ novi je singl s Oliverovog aktualnog albuma ‘Tišina mora’, u kojoj Oliver uz podršku Zbora Izvor priznaje kako emotivno nije pogriješio, pjeva o tome čega se nikad ne bi odrekao, za koga čuva svoje pjesme, za čime je u životu tragao i kako “do kraja” svog puta želi ostati zaljubljen.

Kao i sve vrijeme do sada, Oliver ne miruje u potrazi za novim glazbeno-emotivnim momentima koji ga motiviraju za daljnje korake na njegovom glazbenom putovanju i ostaje iskren prema glazbi do kraja.

Za pjesmu je snimljen i videospot u Istri, u čarobnom mjestu Rakalj gdje je ekipa proživjela jedan dan „kao na maturalcu“ jer tako to bude kad dođe autobus Izvorovaca u kombinaciji s Oliverom!
Većina spota obojena je vedrim licima i prirodom, a ponajviše zajedničkom energijom Olivera i zbora, jer oni su rekli “ne” make upu, stylinzima, frizurama, jer oni su drugačiji, nepopravljivo iskreni, svoji, malo i njegovi, a ponajviše njeni…uvijek u funkciji glazbe!

Novim singlom Oliver najavljuje koncerte koji će se održati u petak i subotu, 15. i 16. studenog  u hramu glazbe, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, na kojima će uz svoj bend Dupini te brojne goste publici predstaviti nove pjesme, ali i stare hitove.

O atmosferi sa snimanja videospota voditeljica zbora Ivana Jelinčić izjavila je: „Za nas je put u Rakalj bio ‘put u nepoznato’, udahnuti miris mora, bilja i vjetra nakon zagrebačkog asfalta, neponovljiv osjećaj, moći sudjelovati u nastavku priče iz studija.
Oliver nam se duboko podvukao pod kožu. Jako volimo biti u njegovoj blizini koja smiruje i potiče kreativnost. Zato jedva čekamo koncert u Lisinskom koji će opet biti pravi vatromet glazbe, još jedna divna čarolija.“

 

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top