Znate li....
Početna / Događanja / Prekrasnom pjesmom “Njeno rame” divne Nikoline nastavlja se projekt Femme Nouvelle

Prekrasnom pjesmom “Njeno rame” divne Nikoline nastavlja se projekt Femme Nouvelle

Ovogodišnji, treći po redu projekt Femme nouvelle, nastavljamo prekrasnom, emotivnom pjesmom “Njeno rame” divne Nikoline koju je posvetila svakoj majčinskoj figuri. 

Pjesma ‘Njeno rame’ ukazuje na bezuvjetnu ljubav, a za Nikolinu je to poklon kako za te figure tako i za sve koji osjećaju tu ljubav.

Ona misli na mene, ona je tu za mene, ona je uz mene, ona zna… Da tri godine ova posveta postoji i čeka svoj trenutak da se pokaže. Na Majčin dan, željela bih pokloniti ovu pjesmu svakoj majčinskoj figuri koju imate u životu. Znam, volimo se svaki dan, ali evo mali podsjetnik na bezuvjetnu ljubav“ – kaže Nikolina.
 
Uz Davora Doležala koji je zaslužan za glazbu, produkciju i aranžman tu su Igor Flajhar koji je napisao tekst te Goran Kovačić koji je masterirao pjesmu.
 
U novom ruhu, snimljena je u SoundBrick studiju, a na snimanju sudjelovao je velik broj vrhunskih hrvatskih glazbenika; Robert Vrbančić na bassu, Milo Stavros na bubnjevima, Zvonimir Bajević i Antonio Geček na trubama, Nikola Šantek na rhodesu, Ivan Bonačić na tenor saxu, Luka Žužić na trombonu, Lovro Kovačević na violončelu, Martina Drakulić na violini te Danko Burić ne violi.

Pjesma ‘Njeno rame’ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

 
 
Nikolina – Njeno rame
 
https://www.youtube.com/watch?v=5rYjDjTx8p0

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top