Znate li....
Početna / Događanja / Predstavljeni izvođači 14. CMC Festivala Vodice

Predstavljeni izvođači 14. CMC Festivala Vodice

Najveća imena regionalne glazbene scene iovog će ljeta u Vodicama zabavljati publiku nastupima na CMC festivalu powered by Calzedonia. Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog izdanja, 14. CMC festival pružit će publici priliku da prodiše i ponovno zapjeva u glas s popularnim izvođačima.

Velikom festivalskom pozornicom10. i 11. lipnja prošetat će više od 40 izvođača, a unatoč rekordnom broju prijava 2021. godine, ovogodišnji je natječaj pokazao još veći interes izvođača i oborio prošlogodišnji rekord. Dvodnevni program će u najvećem izdanju do sada sadržajem obogatiti turističku sezonu Grada Vodica.

Foto: Karla Matulina
Drugog vikenda u lipnju, i ove godine, na pozornicu će se popeti miljenici vodičke publike – Željko Bebek, Neda Ukraden, Mladen Grdović, Jasmin Stavros & Žera,Ivana Kovač, Lidija Bačić Lille i mnogi drugi.

Prvi dan festivala očekuju nas i koncerti velikih glazbenih zvijezda, a kompletan program za oba dana bit će uskoro poznat. Na prvoj festivalskoj press konferenciji najavljen je prvi koncert, i to Željka Bebeka, našeg legendarnog pjevača. 

Sunce iznad Vodica obasjat će dugogodišnju glazbeno-turističku priču najvećeg festivala domaće glazbe. Za više informacija i najnovije vijesti posjetite službenu web stranicu festivala.

Foto: Karla Matulina
Od idućeg tjedna CMC televizija započinje s emitiranjem festivalskih emisija “Ususret CMC festivalu” koje će se moći pogledati premijerno na CMC-ju svake srijede u 19 sati i 15 minuta, dok će je emitirati i brojni medijski pokrovitelji iz cijele regije. Uskoro će se u prodaji naći i festivalska kompilacija u izdanju Croatia Recordsa na kojoj će biti sve festivalske pjesme.

Najbolji ljetni provod na Jadranu i ove godine potražite upravo na CMC festivalu, 10. i 11. lipnja u VodicamaFestival organizira CMC televizija uz potporu Grada Vodica i turističke zajednice, a generalni sponzor je Calzedonia

 Popis ovogodišnjih izvođača:

Alya
Bojan Jambrošić
Brigita Vuco
Cecilija
Dino Memić
Dino Petrić
Davor Borno
Džentlmeni
Elio Pisak
Fatmir Sulejmani feat. Lidija Bačić Lille
Frano Pehar & Tarapana
Gavrani
Ivan Sever
Indira
Ivana Kovač
Jasmin Stavros i Žera
Kornelija
Lidija Bačić Lille
Ljubavnici
Maja Bajamić
Marija Jelovečki
Mate Grgat
Matíja
Matko Jelavić
Mejaši
Meri Andraković
Mile Perkov
Minea & Nika Zorjan
Mladen Grdović
Mor Roll
Neda Ukraden
Nina Donelli
Nina Petković
Noelle
Slavonske lole
Tri mušketira
Učiteljice
Vedran Roguljić
Vladimir Kočiš Zec
Zlatko Pejaković
Željko i Zvone Bebek
Željko Krušlin Kruška

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top