Znate li....
Početna / Događanja / Predstavljamo izvođače CMC festivala:Maja Bajamić, Mor Roll

Predstavljamo izvođače CMC festivala:Maja Bajamić, Mor Roll

Rođena za velike pozornice, Maja Bajamić debitirati će na festivalu singlom “Tranquila” 
 Ona glumi, pleše i pjeva. Maji Bajamić je pozornica drugi dom, a ove godine prvi puta stiže provjeriti kako diše publika CMC festivala u Vodicama. Svestrana Dalmatinka sa svojim je suradnicima napravila pravi ljetni hit. Neka vas ne zavarava naziv pjesme “Tranquila” jer s Majom Bajamić na pozornici bit će sve, samo ne mirno.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću nastupati, baš sam sretna. To je Dalmacija, to je moj teren tako da se radujem doći moru. Sadržaj pjesme „Tranquila“ govori o odlasku iz toksične veze – to je zapravo jedan statement. Proljeće je idealna prilika da se pročisti sve oko nas i u nama, a u tom duhu i bržem ritmu dolazim probuditi ljude da se trgnu i odlaze iz stanja i odnosa koji im ne odgovaraju”,izjavila je Maja.

Pjesmu autorski potpisuju Adis Eminić i Dušan Bačić dok je za produkciju i aranžman zaslužan Dejan Nikolić. A da pjesma zasja u punom sjaju na vodičkoj pozornici, pobrinut će se Maja.

Foto: PR

Debitantskim nastupom Mor Roll odlučan je rasplesati vodičku publiku
 Predah od svakodnevnice i briga, publici će pulski glazbenik pružiti zaraznom, mističnom i plesnom pjesmom “Susedica”. Ovo je i najavni singl njegova novog albuma “Andaluzistria”. Neobičan i originalan spoj andaluzijske i istarske glazbe u world beat žanru, teško da će koga u Vodicama ostaviti ravnodušnim.

“CMC festival svi pratimo. Uglavnom su to vedre, prpošne pjesme. Ima tu legenda estrade i mlađih imena. Ja razmišljam na koji način organizirati nastup da bude atraktivan, ali u svakom slučaju mora biti plesno, živo, veselo i energično. Nadam se da će pjesma „Susedica“ još više zaživjeti nakon festivala i mislim da je to jako dobra stvar za mene s obzirom da sam sa 42 godine debitant”,najavio je svoj nastup Mor Roll.

Da bi inicijacija u glazbeno društvo 14. CMC festivala u Vodicama bila potpuna, Mor Roll imat će zanimljiv zadatak: rasplesati vodičku publiku.

Foto: Ewa Samanta

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top