Savjet:
Predstavljamo izvođače CMC festivala: Vladimir Kočiš Zec, Elio Pisak

Predstavljamo izvođače CMC festivala: Vladimir Kočiš Zec, Elio Pisak

Omiljeni Vladimir Kočiš Zec će na CMC festivalu otkriti kako je to kada se voli  
Jedan od veterana CMC festivala svakako je Vladimir Kočiš Zec. Omiljeni glazbenik svih generacija na festivalu će uz gitaru premijerno izvesti pjesmu “Kako je to, kada se voli”. Majstor radiofoničnog riffa sam potpisuje aranžman, glazbu i tekst pjesme inspirirane vlastitim iskustvima, a koja će zasigurno obilježiti nadolazeće ljeto.

“To je samo jedna u nizu pjesama koje u kontinuitetu izdajem već dvije godine. Jedna je to malo drugačija pjesma kad gledamo ove balade do sada. Pristup s gitarističkim riffovima me veseli jer sam se vratio nekim svojim prvim ljubavima kad smo se još bavili rock and rollom. Čovjek donosi odluke kad voli drugačije nego kad ne voli”,objasnio je svoju inspiraciju Kočiš Zec.

U 74. godini života iskusni glazbenik i dalje objavljuje hitove kao i na početku svoje 30 godina duge, uspješne solo karijere. Publika će se u to imati priliku uvjeriti na ovogodišnjem festivalu, a upravo je to razlog da 10. i 11. lipnja budete u Vodicama.

Foto: Ivo Dunat, Klikam studio

Prvi brk Kvarnera, Elio Pisak, na radost publike
vraća se u Vodice

Elio Pisak je spreman za ljetne modne kombinacije, ali i za najbolji glazbeni tulum na jadranskoj obali. Jedan od najpoznatijih istarskih glazbenika će u Vodicama predstaviti baladu “Kao nekada”, čiji tekst i glazbu sam potpisuje, dok je aranžman radio Janoš Feher.
“U Vodice nikada ne dolazim bez dobre volje. U Vodicama je iz puno razloga fenomenalno raspoloženje, uvijek imam dojam kao da je to zadnja krivina prije otvaranja velikih nastupa. Jako sam zadovoljan što sam uspio napraviti pjesmu koju ću moći predstaviti tamo. Svi mi imamo nešto što nam se predivno desilo u životu pa sad poželimo da nam bude kao nekada”, rekao je Elio.

Na radost svoje publike, Elio se nakon nekoliko godina diskografske stanke vratio na glazbenu scenu, a sad će baš kao nekada, drugog vikenda u lipnju, izgledati i vodička riva ispunjena tisućama ljudi na 14. izdanju CMC festivala.

Foto: Andrej Smolić, Live studio

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top