Znate li....
Početna / Zdravlje / Alternativa / Predstavljamo: Ferrobel kapsule

Predstavljamo: Ferrobel kapsule

Iz križevačke tvrtke JadroMel d.o.o. koja stoji iza brendova Jadrankina otopina i Jadrankina formula stiže preporuka za vrhunskim izvornim hrvatskim dodatkom prehrani – Ferrobelom brenda Jadrankina formula.

Ferrobel kapsule sadrže željezo i doprinose normalnoj funkciji imunološkog i kognitivnog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina, normalnom transportu kisika u tijelu te normalnom metabolizmu stvaranja energije. Radi se o proizvodu na bazi organske cikle, kojeg su mnogi iščekivali, jer statistike ukazuju da anemija i ostale bolesti uzrokovane deficitom željeza u organizmu pogađaju čak četvrtinu svjetske populacije. Željezo je iznimno važno za brojne vitalne funkcije uključujući rast, reprodukciju i imunitet, a upravo je ovaj proizvod Jadranka Vrhovec, direktorica tvrtke JadroMel d.o.o. namijenila svima koji pate od poremećaja metabolizma željeza!
„Naše Ferrobel kapsule sadrže željezo bisglicinat koji sadrži kelirani oblik željeza visoke kvalitete i bioraspoloživosti; sadrže i prah cikle iz biološkog uzgoja, koji je vrhunski izvor željeza, ali i folne kiseline i antioksidansa koji štite naš imunitet i ujedno štite organizam od prijevremenog starenja. Također, sadrže vitamin C koji povećava apsorpciju željeza, doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te zaštiti stanica od oksidativnog stresa, vitamin B6 koji doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica, normalnoj funkciji imunološkog i živčanog sustava te normalnom metabolizmu stvaranja energije i bakar koji doprinosi normalnom transportu željeza u tijelu, doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Na recepturi za ovaj proizvod smo radili mjesecima i uvjerena sam da ćemo i s ovim proizvodom opravdati povjerenje naših kupaca“, naglašava križevačka poduzetnica Jadranka Vrhovec.


Uz Ferrobel, trenutno je među najtraženijim proizvodima iz linije proizvoda Jadrankina formula i Osteobel – jedinstvena formula za kosti, s koraljnim kalcijem, za kojom masovno posežu žene s 40 plus godina kako bi suzbile pojavu osteoporoze.
Sve proizvode brendova Jadrankina otopina i Jadrankina formula možete pronaći na službenoj web stranici www.jadrankinaotopina.com

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top