Breaking News
Početna / Događanja / Povratak serije „DOMOVINA“

Povratak serije „DOMOVINA“

Povratak misterioznog marinca otvorit će niz intrigantnih tajni i ugroziti državni mir

DOMOVINA

Nova dramska serija od 2. svibnja na Doma TV-u!

Doma TV od ponedjeljka, 2. svibnja, premijerno donosi prvu sezonu kriminalističke dramske serije ‘Domovina’ koja prati mladu operativnu službenicu CIA-e Carrie Mathison u njezinom putu ka otkrivanju istine.

Domovinaje američka kriminalističko dramska serija koju se razvili Howard Gordon i Alex Gansa, a temeljena je na izraelskoj seriji Ratni zarobljenici koju je kreirao Gideon Raff.

Radnja serije centrirana je oko života mlade operativne službenica CIA-e Carrie Mathison koja je, u jeku vlastitih problema, zbog poljuljanih odnosa s CIA-om premještena na uredski posao u centar za borbu protiv terorizma u Langleyu, Virginiji. Nakon što se američki marinac Nicholas Brody, za kojeg se smatralo da je mučen i ubijen tijekom akcije u Iraku, poslije uspješne državne  spasilačke operacije vrati iz zarobljeništva u vlastitu domovinu, Carrie počne sumnjati kako je u periodu izbivanja Brody „preobraćen“ iz marinca u Al-Qaedinog špijuna. I dok je Brody dočekan kao državni junak te ga se tretira s najvećom dozom poštovanja, Carrie odluči prekršiti protokol kako bi dokazala da su njezine sumnje istinite te da se ne radi o sumanutoj teoriji zavjere. Uvjerena kako Brody planira teroristički napad na Sjedinjene Američke Države, Carrie čeka trnovit put razotkrivanja istine kako bi spasila državu bez da pritom uništi zadnje ostatke vlastite reputacije i karijere. Hoće li Carrie uspjeti u svom naumu ili će ju korumpirani državnici zauvijek izgurati s pozornice moći?

Domovina je kriminalistička serija koja će zbog intrigantne radnje zasigurno osvojiti pažnju svakog gledatelja, a prva sezona zavrijedila je sveopće pohvale. Serija je osvojila nekoliko nagrada, uključujući Zlatni globus 2011. i 2012. za najbolju televizijsku seriju u kategoriji drame te Emmy 2012. za izvanrednu dramsku seriju za prvu sezonu.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top