Znate li....
Početna / Obitelj & Veze / Posljednji ovosezonski magazin Puls

Posljednji ovosezonski magazin Puls

Zagreb, 13. lipnja 2022. – U četvrtak 16. lipnja u 21 sat na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) na rasporedu je posljednji ovosezonski “Puls” koji donosi: – Već neko vrijeme u Hrvatskoj je prava muka pronaći majstora. A po drugoj strani, iako posla ima, kada počnu upisi, nitko neće u strukovne škole. Svi bi u gimnazije. Nataša Kraljević Kolbas istražila je zašto? Zašto zasukani rukavi i rad s rukama u nas nisu na cijeni?
– Kristina i Adel došli su u Hrvatsku preko studentske razmjene. Sve bi u njihovu studentskom životu vjerojatno bilo uobičajeno da Rusija nije izvela invaziju na Ukrajinu. Jer Kristina i Adel su Rusi. Matija Benić pitao ih je koliko su se njihovi životi promijenili.
– Andrea i Kašmir bračni su par koji ne dijeli samo život nego i posao. Andrea je ilustratorica svjetskog uspjeha. Kašmir je napustio medicinu i postao nakladnik i pisac za djecu. A onda je život promiješao karte. Vedran Kursar otkriva zašto se Kašmir vratio u medicinu i to u ordinaciju u Drnišu. Urednica projekta je Maja Tokić, a urednica i voditeljica emisije Morana Kasapović. Neke životne priče su toliko moćne i dobre da ih vrijedi ponovno pogledati. Zato je ekipa magazina “Puls” pripremila izbor najzanimljivijih reportaža iz dosadašnjih sezona i složila ih u „Puls – priče s potpisom“. Gledatelji će ih moći gledati ponedjeljkom na Drugome programu HTV-a. Prva emisija na rasporedu je 20. lipnja.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top