Znate li....
Početna / Događanja / Posebni gosti u desetoj emisiji Ples sa zvijezdama

Posebni gosti u desetoj emisiji Ples sa zvijezdama

Do sada su ih podržavali iz publike, a sada im se priključuju na plesnom podiju!

Ove nedjelje stižu posebni gosti kandidata showa ”Ples sa zvijezdama”!

Još su tri emisije do kraja aktualne sezone ”Ples sa zvijezdama”, a ovotjedna emisija dovodi na plesni podij i posebne goste šest plesnih parova.

Marka Petrića i Gabrielu Pilić na plesnom podiju podržat će njihov zajednički prijatelj, te Gabrielin partner iz prve sezone i Markov kolega, glumac Slavko Sobin. Jelena Perić i Marko Mrkić plesat će uz prijateljicu, inspirativnu sportašicu Maju Drobnjaković.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se na plesnom podiju snaći i Sandijeva braća Ismael i Jasmin Hadžić, te kako će Helena Janjušević složiti koreografiju za njih četvero.

Prijatelj Filipa Vidovića i Paule Jeričević, glumac Mislav Čavajda bit će također poseban gost desete emisije showa ”Ples sa zvijezdama”.

Pedrova kći Lara Soltz već je svog tatu puno puta podržala u publici showa Nove TV i njegova je najvatrenija navijačica koja je već imala priliku kratko, zajedno s mamom Iris, biti i dio uvodne točke u petoj epizodi. No ovog tjedna će Lara pokazati i svoje plesne vještine te pomoći tati i Valentini osvojiti žiri i publiku.

Plesač Alan Walme će pak morati složiti koreografiju koja će ovaj put uključiti i Domenicinog prijatelja, nogometaša Vilibalda Vucu, a kako će se ovaj trojac snaći na plesnom podiju, uskoro ćemo saznati.

Još će jedan par ove nedjelje napustiti show, no gledatelji će i ovaj put svojim glasovima imati priliku spasiti svoje favorite.

Ne propustite još jednu zabavnu i uzbudljivu emisiju ”Ples sa zvijezdama”, ove nedjelje od 20.15 sati na Novoj TV!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top