Znate li....
Početna / Događanja / Popularnu Meri Andraković “briga je za sve”i vraća se u Vodice

Popularnu Meri Andraković “briga je za sve”i vraća se u Vodice

Meri Andraković opisala je CMC festival u Vodicama, gdje se vraća i ove godine singlom “Briga me za sve”, kao najjači festival u Hrvatskoj, a to će ove godine uz nju potvrditi i brojni izvođači zajedno s publikom.
 
Nakon albuma “Dodiri”, mlada Belišćanka ozbiljno korača prema drugom studijskom albumu, a zajedno sa svojim suradnikom Borisom Đurđevićem, popularna Slavonka pripremila je novu ljetnu plesnu poslasticu za sve koji će doći u Vodice 10. i 11. lipnja.
 
“Raspoloženje je euforično prije festivala. To je festival koji nama glazbenicima ulije pozitivu kad ponovno vidimo kolege netom prije ljeta. Meni je ovo 4. CMC festival u Vodicama po redu i znam kakav je – osobno mi je to jedan od najdražih festivala i mislim da je najjači u Hrvatskoj. Jako se radujem i vjerujem da će biti još bolji od prethodna 4 koja sam imala prilike doživjeti“rekla je Meri koja će pozitivnom groovy pjesmom opustiti sve na vodičkoj rivi.
 
Mlada Meri točno zna kako diše vodička publika, ali i kako se ponašati na CMC pozornici. Nastup joj ne predstavlja stres, a stres free će biti i svi koji dođu uživati na ovogodišnje izdanje najvećeg festivala zabavne i pop glazbe u regiji! Vidimo se!
 
Foto: Ana Alšić

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top