Znate li....
Početna / Pokrenite svoj posao

Pokrenite svoj posao

Portal Obitelj.hr ponosno Vam predstavlja pakete kojima ćete doći od nule do popularnosti u kratkom roku, lako i samostalno!

Sigurno ste čuli izreku ‘Svaki početak je težak’ i mi se s time apsolutno slažemo, no čim ste ovdje na ovoj stranici, znači da ste svoj put prema poslu snova već pokrenuli!

Dozvolite da stanemo uz Vas i preuzmemo dio briga na sebe, jer znamo kako je puno posla a u početku vrlo malo rezultata što može biti vrlo, vrlo stresno.

Zapamtite – ako je to zbilja ono što želite – mi smo uz Vas i idemo skupa.

 

paketi

 

Sav info možete dobiti na mobitel : 092 1650 848  ili e-mail     info@obitelj.hr

 

NOVO: Pošaljite nam svoj email na info@obitelj.hr te ćemo Vam poslati obrazac sa detaljnim pitanjima na osnovu kojeg Vam generiramo besplatnu ponudu. U mailu samo napišite da želite upitnik.

 

O nama Obitelj.hr

18 komentara

 1. Je li vam ovo na akciji kao ili trajna ponuda?

 2. Pozdrav!

  Kako se inace krecu cijene za prodaju reklame, ako imam privatnu stranicu?
  Hvala 🙂

  • Što znači privatna stranica? Ako imate blog ili web stranicu koja ne prezentira posao ili tvrtku, savjetujemo da pogledate cjenik za oglašavanje na portalu 🙂
   Ako vodite stranicu za firmu, poslat ćemo Vam upitnik da ga ispunite. 🙂

 3. Može li samo redizajn, bez paketa?
  I ak može na rate?

  • Spojili smo Vam komentar u jedan. Naravno da se možemo dogovoriti, ali Vam svejedno šaljemo upitnik, da vidimo što imate a što ne. Molimo Vas samo da u polje *NAPOMENE* opišete kakav ste redizajn imali na umu, pa ako ste u Zagrebu – dogovorimo sastanak, a ako ne – čujemo se telefonski da Vam se napravi demo, pa krenemo od toga.

   Što se otplate na rate tiče – može. Ako imate već domenu i hosting, neće Vas skupo ispasti. Makar se i oni kod nas mogu produljiti znatno jeftinije.

 4. U procesu sam otvaranja firme i trebat će mi kroz mjesec – dva web stranica. Koliko vremenski traje izrada, koji su osnovni troškovi i kako znam što mi od domena i hostinga treba?…. Tu je odma mail da mi pošaljete upitnik. – Frane

  • Upitnik Vam šaljemo, pa nam ga pošaljite čim stignete da vidimo kako i što Vam možemo ponuditi i da sve bude gotovo na vrijeme a na obostrano zadovoljstvo. Sama izrada web stranice može trajati od tjedan pa do mjesec dana, ovisi o zahtjevima klijenta. Što se osnovnih troškova tiče, imate ovo:

   1. Otvaranje domene ( to je adresa stranice, primjerice: http://www.obitelj.hr) – fiksna cijena određena CarNetom, konkretno .HR domena sa PDV-om izađe 625 kuna na godinu dana, dok je recimo .COM domena za godinu dana svega 75 kuna.
   2. Hosting ( da bi uopće bilo što stavili na stranicu ) – u paketima već od 15 kuna mjesečno

   Dakle ovo su troškovi koji o nama ne ovise. Izrada web stranice naplaćuje se ovisno o Vašim potrebama i kompliciranosti zahtjeva, ali smo definitivno ispod cijene konkurenata. Hvala na upitu, nadam se da smo bar malo pojasnili 🙂

 5. Ne prikazuje mi komentar… kakve su cijene??

  • Morate samo pričekati autorizaciju komentara pa će biti vidljiv. 🙂

   Dakle, cijene variraju od usluga koje Vam trebaju. Konkretno, izrada web stranice je 1.700,00 kuna, otvaranje Facebook stranice je besplatno dok se vođenje navedene plaća ovisno o aktivnostima koje klijent na njoj očekuje.

   Također su tu troškovi domene koja je fiksna ( http://www.regica.net ) te hostinga ( http://www.xhosting.hr ). Uvjerili smo se da je hosting ExtremeIT-a odličan za sve oblike korisnika, a regica.net vrlo jednostavna i brza pri odabiru i zakupu domene.

   Najbolje je da nam pošaljete mail sa svim informacijama što Vam treba i što biste htjeli / već imate, pa ćemo Vam složiti neobaveznu ponudu i dogovoriti vrstu otplate ( mjesečno ili godišnje).

   Ukoliko ne znate što nas sve trebate pitati, pošaljite nam zahtjev da Vam se na mail pošalje popis pitanja po kojima utvrđujete što Vam treba. On će uskoro biti online.

 6. Filip Krajačić

  Možda sam trebao na mail haha poslat ću i tamo, isprike ako smeta!

 7. Filip Krajačić

  Imam ideju.. i web stranicu, dakle trebala bi mi neka kombinacija ta dva paketa.. redizajn postojeće stranice, ali i novi hosting jer je moj pri kraju, a nisam naročito zadovoljan sa sadašnjim. I da, cijene me naravno zanimaju! Ima li razlike u cijeni ako se uzima mjesečno ili godišnje?

  • Poštovani g. Krajačić,

   Javite nam se na mail info@obitelj.hr da vidimo što imate a što ne, pa sukladno tome napravimo ponudu. Razlika u cijeni između plaćanja na mjesečne rate i godišnje otplate postoji, ako platite odmah puni iznos za cijelu godinu, dobijete popust na iznos.

   Više info na mail.

 8. Kako se kreću cijene?..

  • Poštovana,

   cijene se kreću ovisno o paketu i Vašim potrebama. Molimo Vas da na mail info@obitelj.hr pošaljete informacije što Vam treba i što već imate pa ćemo Vam u najkraćem vremenskom roku odgovoriti sa svim potrebnim informacijama.

 9. Jel može i privatni blog ići na reklamu?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top