Znate li....
Početna / Događanja / Pogledajte novi Vatrin spot

Pogledajte novi Vatrin spot

Nekoliko dana nakon radijske premijere, Vatrin novi singl “Saturn” sinoć je imao i svoju televizijsku premijeru!

Videospot ”Saturn” pogledajte ovdje:

Jedanaesti zajednički video spot snimila je Vatra sa redateljem Filipom Filkovićem Philtzem. “Saturn” je sniman dva dana na zanimljivoj sceni virovitičkog kazališta, a broj dana samog snimanja poklapa se s dužinom postavljanja scenografije.

“Spot za “Saturn” nastavlja posljednju seriju priča koje se vežu uz najnoviji Vatrin album. Naime, nakon spota za “Tango” i dalje smo u tom univerzumu u kojem je sve moguće. Jednako kao i s ranijim spotovima koji su svi bili vezani u mini trilogije (pr. “Eskim, “Svjetla i Sirene” i “Dva Akrobata”, zatim “Tremolo”, “Ima li Budnih” i “Limunova Kora”) i ova nova serija spotova ima tu tendenciju trilogije, a možda i kvadrilogije ili pentalogije, ne znamo još.

Dramatični element u ovom spotu je upravo taj Saturn i sve što se odvija oko njega. Kompletnu radnju sam smjestio na taj čaroban set na kojem je svašta moguće. Uz duplu ekspoziciju koju smo koristili za element poveznice između dvoje ljudi, zapravo smo stvorili to metaforično i prividno mentalno stanje u vezi između dvije osobe i naglasili neke situacije koje se ponekad mogu izroditi u komunikaciji. Spot za “Saturn” predstavio je niz raznolikih detalja koje fanovi ponovno mogu istraživati” – objasnio je redatelj spota Filip Filković Philatz, 11. po redu za Vatru.

Grupa Vatra nominirana je za ovogodišnji MTV Best Adria Act.

Glasanje za Best Adria Act kreće 16.rujna i traje do 21.listopada u ponoć, a pobjednik će prisustvovati svečanosti dodjele MTV Europe Music Awards nagrade koja će se održat u dvorani The Hydro u Glasgowu u nedjelju, 9. studenog.

Iako “Tango” i dalje vlada domaćim radijskim eterom, “Saturn” će, sigurni su u Vatri, biti odličan uvod u nadolazeći slavljenički koncert u Tvornici kulture, zakazan za 17.10.2014.

Vatra – nadolazeći koncerti:

16.09. Rovinj / Trg M.Tita

11.10. Prelog / Forum

17.10. Zagreb / Tvornica kulture

25.10. Ravna Gora / Dom kulture

28.11. Delnice / Satir

26.12. Čakovec / Arcus

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top