Breaking News
Početna / Događanja / Pogledajmo novi Trailer za film Avatar

Pogledajmo novi Trailer za film Avatar

Put vode želi vam dobrodošlicu natrag na Pandoru

Uđite, voda je u redu! Trinaest godina nakon što je scenarista-producent-redatelj James Cameron svijetu predstavio svoj znanstveno-fantastični ep Avatar – osvojio je tri Oscara i postao film s najvećom zaradom svih vremena (u svijetu) – konačno je vrijeme da se vratimo Pandori u Avatar: Put vode.
Smješten više od desetljeća nakon prvog filma — koji je završio s Jakeom Sullyjem (Sam Worthington) koji se odrekao svog ljudskog ja kako bi zauvijek živio među Na’vima — Put vode priča priču o obitelji Sully, koja uključuje Jakea, Neytirija ( Zoe Saldana) i njihova djeca — Neteyam (Jamie Flatters), Lo’ak (Britanija Dalton) i Tuktirey (Trinity Bliss) rođeni u Na’viju, te posvojeni ljudski sin, Spider (Jack Champion).

Nastavak predstavlja klan grebena Metkayina, uključujući tajanstvenog Ronala Kate Winslet. Zatim tu je ljudska frakcija, koja uključuje zapovjednika RDA Edie Falco i doktore koje glume Michelle Yeoh i Jemaine Clement. Sigourney Weaver se u međuvremenu vraća kao novi lik, dok se pukovnik Miles Quaritch Stephena Langa, koji je umro na kraju prvog filma, vraća kao glavni antagonist.
Originalni Avatar zaradio je ukupno devet nominacija za Oscara, uključujući najbolji film i najbolju režiju za Camerona. Avatar je osvojio Oscara za najbolju kinematografiju, najbolje vizualne efekte i dizajn produkcije (poznat kao najbolja umjetnička režija u to vrijeme).

Avatar: The Way of Water prvi je od četiri planirana nastavka koji će se pojaviti u kinima 2022., 2024., 2026. i 2028. – za koje je Cameron rekao da će “testirati granice onoga što kino može učiniti”. U nastavku pogledajte trailer za Avatar: The Way of Water.

Avatar: The Way of Water stiže u kina 16. prosinca. U međuvremenu, 20th Century Studios ponovno pušta Avatar u kina 23. rujna.Jedva čekamo …

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top