Savjet:
Paula i Đelo Jr Jusić na promociji autobiografije Željka Bebeka

Paula i Đelo Jr Jusić na promociji autobiografije Željka Bebeka

Sinoć je održana promocija autobiografije našeg poznatog pjevača Željka Bebeka pod nazivom “U inat svima “u vrtnom prostoru diskografske kuće Croatia Records.
Željko je predstavio svoju biografiju uz podršku svoje predivne obitelji kao i prijatelja.
Ideja za samu knjigu nastala je pod autorskom palicom Žarka Ivkovića a nastala je u doba pandemije iako je ideja rođena ranije.Sadržaj knjige vam nećemo pričati ,niti prikazivati galeriju slike jer knjiga je sada dostupna na linku https://webshop.crorec.hr/proizvod/zeljko-bebek-u-inat-svima-knjiga/i samo ćete se oduševiti kao i mi sadržajem iste.Samo možemo reći da je puna emocija i nećete pogriješiti ako je dodate svojoj kolekciji.
Uhvatili smo nakratko naš poznati dvojac Paulu i Đelu da nam kažu koju riječ o promociji :Bilo je odlično. Sjajna produkcija, organizacija i ambijent koji je upravo nešto što Zagrebu treba. Kako je sam Željko Bebek na početku rekao da je ovaj prostor “Hyde Park” usred Zagreba. Sve pohvale, zaista jedna lijepa priča. A Željko i njegov bend bili su sjajni kao i uvijek.Posebno me se uvijek dojmi na bini vidjeti Željka sa sinom Zvonom. Zvone je krasan dečko koji je sjajan na sceni, Željko pored njega kao mladić, a ponos i ta posebna kemija naprosto isijava iz njih ispričala nam je za obitelj.hr Paula.
Paula i Đelo stigli su na promociju sa svog koncerta kojeg su imali prija dva dana na otoku Pagu u Kneževom dvoru.Par ovih dana koristi svaki trenutak da snimanja te vrše pripreme za koncert u Crnoj Gori.Pokušat će ukrasti i koji slobodan dan da iskoriste ljeto i za svoj brod i zasluženi odmor.

Foto /Paula Jusić

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top