Ponedjeljak , 16 svibanj 2022
Savjet:
Parni Valjak i drugi dan u Lisinskom

Parni Valjak i drugi dan u Lisinskom

Poslije niza rasprodanih koncerata u sportskim dvoranama, arenama, klupskim prostorima..u dugogodišnjoj veličanstvenoj karijeri jednog od najvećih hrvatskih bendova Parni valjak napokon stiže 16. i 17. prosinca 2014. u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog!

 

Osnovan 1975. godine, ovaj je sastav jedan od pokretača čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a u 39 godina karijere iza sebe ima 20-ak studijskih albuma, 15 Porina i ogromnu vojsku obožavatelja u cijeloj regiji. Da je na ovim našim prostorima Hus jedan od najboljih autora, Aki možda i najbolji vokal, Brk jedan od najboljih gitarista benda koji  i danas, 39 godina nakon osnutka, ne samo da odlično prati trendove u glazbi, nego ih i određuje.  Sadašnju postavu čine nezamjenjivi Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus, Berislav Blažević Bero na klavijaturama, na gitari Marijan Brkić Brk, Zorislav Preksavec Preksi na basu, a na bubnjevima Dalibor Marinković Dado.

 

U palaču glazbe stižu bez struje, jer Parni valjak i danas pršti s tolikom energijom da im struja uopće ne treba! Posebice ne u Lisinskom! Ne propustite koncert Parnog valjka u prvoj i najvećoj hrvatskoj koncertnoj dvorani. Punom parom svi u Lisinski!

 

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 120/140/160 kn na blagajni Dvorane ili online www.lisinski.hr

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top