Nedjelja , 4 prosinac 2022
Savjet:
Igra darivanja: Osvojite Pampers pelene

Igra darivanja: Osvojite Pampers pelene

Zašto mijenjati nešto što je dobro, zar ne? Tom mišlju vodio se Pampers koji i ovog proljeća nastavljaju veselu modnu priču s brendom Jolie Petite te mamama donose neizostavni modni dodatak ove godine – majicu Jolie Petite.Ove godine sreća je još i veća jer Pampers predstavlja nove pelene-gaćice Premium Care Pants koje svakoj mami jamče da će njihovo malo zlato moći istraživati svoje okruženje s puno slobode.

majica01

Svaka majka barem se jednom u životu zapitala radi li sve kako treba u toj ulozi te može li biti i bolja. Ono što bi svaka majka zasigurno trebala poboljšati jest da s vremena na vrijeme stavi sebe na prvo mjesto… i ne osjeća grizodušje zbog toga. Bez obzira na to radi li se o šalici tople kave, dobroj knjizi ili malom ritualu njege, svaka mama morala bi odvojiti malo vremena kako bi si “razveselila” dan. Tome će rado posvjedočiti i naša poznata voditeljica i mlada mama Zlata Muck koja kaže “ važno je odvojiti vrijeme za sebe, svoje interese i aktivnosti. Samo sretna majka može imati i sretno dijete, a nije li to ono što svaka od nas želi za sebe i svog mališana.” Kako i sama priznaje “teško je misliti na sebe u trenutku kad je pred tobom najodgovornija uloga u životu. Stoga me ova kampanja dodatno oduševljava jer prelijepim darom razveseljava mene, a istovremeno mi pruža mogućnost da svom djetetu podarim zaštitu kože s pet zvjezdica.”

 

Iz godine u godinu Pampers brine upravo za to – da mame budu sretne mame. Do sad su se brojne Pampersove mame već imale priliku uveseliti sitnicama s potpisom Jolie Petite, a sad je red na novim generacijama istih jer je Pampers pronašao novi način kako bi ih bar malo razmazio. Naime, svaka mama koja u bilo kojem dm-u do kraja travnja, odnosno do isteka zaliha, kupi bilo koja tri paketa Pampersica Premium Care na poklon će dobiti posebno dizajniranu majicu Jolie Petite.

Pampers_Zlata_03

Inovativne pelene-gaćice Premium Care Pants: jednostavne za oblačenje, udobne za nošenje i lake za mijenjanje.

 

Mame iz iskustva znaju da bebe vole osjećaj slobode. Bilo da se radi o sretnom trčkaranju po plaži ili bezbrižnom prolijevanju vode u kadi, taj osjećaj slobode bebama daje priliku da samostalno istraže svijet, što je jako bitan dio njihovog razvoja.

 

Nove pelene-gaćice Pampers Premium Care Pants dizajnirane su za aktivne bebe koje su stalno u pokretu, za svakodnevnu upotrebu od trenutka kad prohodaju (između 10 i 12 mjeseca) dok ne prerastu pelene.

Pampers_Zlata

Prednosti pelena-gaćica Premium Care Pants:

 • Lako oblačenje bebe koja savladava samostalno kretanje. Zahvaljujući elastičnom pojasu i nježnim trakicama, lako je navući pelene na bebu u pokretu – možete ih samo navući kao obične gaćice.
 • Izvanredna udobnost nošenja i potpuno savršeno prianjanje. Široki i elastični pojas pomaže održati pelenu na pravom mjestu. Nježne trakice osiguravaju udobnost i zaštitu od propuštanja.
 • Bezbrižno mijenjanje pelena. Premium Care Pants mogu se lako navući na aktivno dijete, koje je već naučilo stajati i kretati se, te se iznenađujuće lako skidaju, bez rizika da se uprlja djetetova koža – jednostavno se trgaju za strane, a nakon skidanja mogu se zamotati kao i klasične pelene.

 

Svake noći, kad beba mirno spava, pelene-gaćice Premium Care Pants mogu se koristiti naizmjence s klasičnim pelenama Pampers Premium Care.

 

Ovaj puta ne dijelimo majice već četiri paketa pelena, veličina 4! Sve što morate učiniti kako biste osvojili paket je komentirati ČETIRI članka na portalu, te ovdje u komentar napisati  I moja beba želi suhu guzu! 

Igra traje do 15. svibnja u 17 sati, pravila možete pročitati OVDJE a dobitnici će biti odabrani putem list randomizera. Molimo vas da se svejedno potrudite oko komentara, jer se kratki i nesmisleni komentari ( pogotovo kopirani ) neće računati i sve provjeravamo.

Sretno svima!

Dobitnici Pampers pelena u ovoj igri su:

Andreja K, Teta Tonka, Ćulić Igor i AngelSt! Čestitamo svima, hvala na velikom odazivu i interesu. Dobitnike molimo da nam na email igre@obitelj.hr dojave svoje podatke ( ime, prezime, adresu i kontakt broj mobitela ) u što kraćem roku. Hvala!

O nama Obitelj.hr

41 komentar

 1. I moja beba želi suhu guzu!

 2. I moj bebitos želi suhu guzu!

 3. I moja beba želi suhu guzu!

 4. I moja beba želi suhu guzu.

 5. I moja beba želi suhu guzu! 🙂

 6. I moja beba želi suhu guzu.

 7. I moja beba želi suhu guzu!

 8. Franka Poljanić

  I moja beba želi suhu guzu!

 9. I moja beba želi suhu guzu!

 10. I moja beba želi suhu guzu!

 11. I moja beba želi suhu guzu!

 12. I moja beba želi suhu guzu!

 13. i moja beba zeli suhu guzu

 14. I moja beba želi suhu guzu!

 15. I moja beba želi suhu guzu!

 16. I moja beba želi suhu guzu!

 17. I moja beba želi suhu guzu!

 18. I moja beba želi suhu guzu!

 19. I moja beba želi suhu guzu!

 20. I moja beba želi suhu guzu!

 21. I moja beba želi suhu guzu!

 22. I moja beba želi suhu guzu

 23. I moja beba želi suhu guzu

 24. I moja beba želi suhu guzu!

 25. I moja beba želi suhu guzu!

 26. I moja beba želi suhu guzu!

 27. I moja beba želi suhu guzu!

 28. I moja beba želi suhu guzu!

 29. I moja beba želi suhu guzu.

 30. I moja beba želi suhu guzu!

 31. I moja beba želi suhu guzu!

 32. I moja beba želi suhu guzu! 🙂

 33. I moja beba želi suhu guzu!

 34. I moja beba želi suhu guzu! :)))

 35. I moja beba želi suhu guzu!

 36. I moja beba želi suhu guzu! 😀

 37. I moja beba želi suhu guzu!

 38. moja beba želi suhu guzu!

 39. Hanna Ruza Matich

  I moja beba želi suhu guzu!

 40. Moja beba želi suhu guzu ! 🙂

 41. I moja beba želi suhu guzu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top