Breaking News
Početna / Događanja / Otvoren prvi “color bar” u Hrvatskoj

Otvoren prvi “color bar” u Hrvatskoj

Jučer je u Šubićevoj ulici u Zagrebu uz podršku brojnih poznatih osoba, otvoren novi frizerski salon, s potpuno drugačijim konceptom nego što smo navikli od jednog frizerskog salona. Riječ je o “color baru” BOYE BY BBK. Tim su povodom u ugodnoj atmosferi, novi salon razgledali dizajner Zoran Aragović, pjevačica Maja Vučić, tv voditeljica i novinarka Martina Podgorski, te voditeljica Ines Preindl Radišić koja je nakon dugog niza godina promjenila boju kosu, te upravo pod stručnim vodstvom kolorista iz salona BOYE postala zanosna brineta. BBK Frizerski studio posjeduje više od 20 godina uspješnog iskustva u pružanju frizerskih usluga te gotovo kultni status zagrebačkog modnog frizerskog branda. Prepoznat po inovacijama, kreativnim tehnikama šišanja, premium frizerskim uslugama, modernom i urbanom salonskom okruženju te kontinuiranom unaprijeđenju vlastite ponude. Tako je i ovoga puta na tržište uveo inovaciju i napravio iskorak u novi tržišni koncept – frizerski salon samo za vrhunski stručno bojenje uz fantastično povoljne cijene.

 

“Novi koncept frizerskog salona nudi četiri usluge bojanja, a svaka usluga ima svoj poseban naziv: Like a virgin, Retouche, Farbarela i Pramenage. Ako nikada niste bojili kosu, isprobajte uslugu Like a virgin, po cijeni od samo 90 kuna, uz savjetovanje vrhunskog kolorista. Za održavanje boje i bojenje izrasta isprobajte uslugu Retouche po cijeni od 100 kuna. Farbarela je zadužena za generalke, bojenje cijele kose, po cijeni od 150 kuna. Za bojenje divnih pramenova tu je usluga Pramenage, po cijeni od 150 kuna” izjavila je povodom otvorenja suvlasnica salona Branka Trohar te istaknula da u salonu Boye rade s vrhunskom kozmetikom i bojama za kosu Keune čiji se proizvodi za prodaju mogu naći i na policama salona. Iako je klijenticama na raspolaganju lounge u kojem same sebi mogu napraviti frizuru, frizerski salon Boye ipak će im ponuditi mogućnost profesionalnog feniranja. Na izboru su im dva modela suđenja po cijeni od 50 i 80 kuna.

 

U BOYE nije potrebno rezervirati termin, na raspolaganju su 8 frizera i vrhunski koloristi. Za one kojima je ipak draže rezervirati svoj termin mogu to učiniti putem broja 01 4651 610.

 

Dođite u BOYE BY BBK i doživite boje.

 

U mjesecu otvorenja svaku klijenticu očekuje super nagrada.

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top