Savjet:
Osvojite ulaznice za Let 3!

Osvojite ulaznice za Let 3!

Pripreme za veliki koncert Leta 3 u Laubi te otkrivanje spomenika “Angela Merkel sere” bliže se kraju.

 

Na društvenim mrežama bend redovito obavještava svoje fanove o svim aktivnostima koje se poduzimaju kako bi te večeri, 25. travnja, svi posjetitelji Laube doživjeli europsko proljeće  u punom smislu.

 

Nakon posljednjeg priopćenja Konzilija za izradu spomenika, u kojem je objavljeno da se probna govna očekuju već 14. travnja u popodnevnim satima, Mrle je posjetio i gradilište na kojem nastaje skulptura “Angela Merkel sere” kako bi dao do znanja da gradnja teče po planu.

Mrletov izvještaj s gradilišta možete pogledati na Youtube kanalu Leta 3 u prvoj epizodi Mrle TV-a.

https://youtu.be/kfzW1UOhDMo

Kako bi dokazali da će u Laubi svi koji to žele, dobiti svoju porciju govana, Mrle i Prlja snimili su i izvještaj iz riječke luke u kojoj su dočekali pošiljku s dragocjenim teretom.

“Angela Merkel nam je poslala prvi paket govana iz Reichstaga. Naime, naš čovjek koji je ekspert za analizu govana tamo gore u kanalizaciji, točno je odabrao baš prava govna Angele Merkel. To su govna koja idu u naš kip koji se upravo radi. On ima u sebi jedan spremnik koji na određeni način ispušta govna i sere po svima onima koji to budu željeli… Bit će za svih, koliko god treba. Za cijelu Europu, bit će za Grčku, bit će za cijelu regiju, bit će za Čačak,” objasnio je Let 3.

Mrle i Prlja još poručili, da im se sviđa zadnja izjava kardinala Bozanića protiv banaka i da konačno crkva i Let3 misle isto “kao dva oka u glavi”, te su otkrili kome će poslati pola sadržaja prvog paketa: ‘Polovinu govana bi odvojio za spomenik, a pola bi poslao ovoj ‘našoj debeloj’ gore… Debela i Angela Merkel ko dva oka u glavi’.

Uz ova dva para očiju u jednoj glavi Let 3 promovira još jedan ‘par očiju u jednoj glavi’, a to su – dolar i euro!

let

Novi glazbeno-scenski koncept, koji će bend prikazati u Laubi, zaokružit će i novi kostimi koje će izraditi poznati hrvatski dizajer Juraj Zigman.

Mrle je posjetio Zigmana u njegovom riječkom studiju i podijelio s fanovima snimke prvih skica novih kreacija.

https://youtu.be/rMu1ybZ8t_g?list=PLKqfEgzZy52pipZ0vW_kDjgPoqKTXt_Nc

let2

 

Na koncertu u Laubi, koji će uslijediti odmah po otkrivanju spomenika, Let 3 će dvaput odsvirati svoj potpuno novi materijal – nove pjesme koje će se naći na nadolazećem albumu, čiji se izlazak očekuje do ljeta.

Ovo će, svakako, biti događaj i koncert za pamćenje, za koji već vlada veliki interes pa pozivamo sve da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice.

 

Ulaznice  se mogu kupiti u Dallas Music Shopovima (Zagreb, Rijeka), Dirty Old Shopu (Zagreb) i u sustavu Eventima po cijeni od 13 dolara (90 kn), dok će se na dan koncerta prodavati po cijeni od 15,5 dolara (110 kn).

 

Igra darivanja:

Poklanjamo 1×2 ulaznice za LET3 a sve što morate učiniti je lajkati našu Facebook stranicu ( ako već niste ) i podijeliti fotografiju na svoj zid pod “javno”, kako bi svi mogli vidjeti – te u komentar ispod slike napisati ” Jesam i idem!”. Pobjednika će odabrati kao i do sada naš dragi List Randomizer, igra traje do četvrtka, 16.4.2015 u 17 sati.

Sretno svima! Pravila pročitajte ovdje.

Čestitamo! Hvala svima na igranju, a dobitnik je Sven! Molimo te da nam na email igre@obitelj.hr ili u inbox na Facebooku pošalješ svoje ime i prezime ( ukoliko je različito ), te broj mobitela.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top