Srijeda , 6 prosinac 2023
Savjet:
Osuđen na 55 godina zatvora zbog zlostavljanja psa

Osuđen na 55 godina zatvora zbog zlostavljanja psa

Poljski imigrant optužen za zlostavljanje šteneta pit bulla osuđen je na novčanu kaznu od pola milijuna dolara i morat će provesti 55 godina u zatvoru. Ovo je vijest koja je konačno obradovala ljubitelje životinja širom svijeta.

Okružni sud u Bostonu dokazao je da je Radoslav Artur kriv po 11 točaka optužnice, prema kojima je optužen za brutalno zlostavljanje životinje. Osuđen je na 5 godina zatvora za svaku točku optužnice. Štoviše, sud je odredio da visina njegove kaucije iznosi čak pet milijuna dolara.
Radoslav je optužen za mučenje šteneta po imenu Dough. Nakon što je štene pronađeno u teško povrijeđenom stanju, nadležne službe su morale uspavati izmučenu životinju.

pas

Dokazano je da je, nakon što je postao vlasnik, izgladnjivao, izbo, palio i tukao štene pit bulla. On je više puta napadao i ranjavao nevinu životinju, koristeći čak i neke srednjovjekovne tehnike mučenja, izvještavaju strani mediji.
Ova vijest obradovala je ljubitelje životinja širom svijeta. Građani Bostona okupili su se oko Okružnog suda kako bi podržali ovu odluku. Mnogi su nosili majice sa slikom šteneta i kroz suze dočekali pravdu.

Iako šteneta više nema, ova presuda je historijska u zaštiti životinja. Kazne vremenom postaju sve veće!

 

 

 

(Izvor)

O nama Obitelj.hr

2 komentara

  1. Katastrofa..jeste da je pas u pitanju a ne čovjek, ovakve anomalije ne zaslužuju manje, jer vjerujem da se ne bi ustručavao to napraviti i nekom čovjeku..

  2. Da je i doživotna za njega je malo! 🙁

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top