Znate li....
Početna / Događanja / Osječki taxi Pet Friendly

Osječki taxi Pet Friendly

Osječki taxi predstavlja novo doba taxija u Osijeku! Brzina. Pouzdanost. Profesionalnost. Vrijeme je da upoznate gospodara gradskih ulica! 031 200 200

https://www.facebook.com/osjeckitaxi

Šetnjom internetom naletjeli smo na hvalevrijednu radinost s čije stranice prenosimo blog :

Prijevoz kućnih ljubimaca

Kao veliki ljubitelji životinja uslugu prijevoza kućnih ljubimaca nudimo od prvog dana. Svi mi koji imamo ljubimce susrećemo se s potrebom prijevoza. Ponekad je to vožnja psa na čuvanje kod prijateljice ili vožnja mačke na kastraciju ili jednostavno poželimo sa svojim ljubimcem obići novi park i novi dio grada dalje od vlastitog naselja.No, svi vlasnici kućnih ljubimaca susreću se i s nepredvidivim i hitnim situacijama, kada je prijeko potreban prijevoz pasa, mačaka pa i drugih ljubimaca teško pronaći.Zbog toga smo se potrudili maksimalno olakšati i pojednostaviti prijevoz za kućne ljubimce. Izvan radnog vremena veterinarskih službi i u pola noći, uvijek možete računati na nas.Nudimo prijevoz kućnih ljubimaca 24 sata dnevno, bez obzira na veličinu i vrstu kućnog ljubimca. 

Pas i transporter

 Ukoliko je riječ o većoj pasmini u mogućnosti smo vam ponuditi naš transporter, te je potrebno sat vremena ranije najaviti vašu vožnju pozivom u centralu na broj 031200200.No kako smo spomenuli, ako je riječ o hitnoj situaciji, maksimalno ćemo se potruditi da vam pravovremeno osiguramo prijevoz. 

Maca u vlastitom transporteru
Pas u krilu vlasnice

  Naša prijateljica Nala mala je pasmina i rado se vozi sa svojom vlasnicom u krilu. Tako smo, vožnju u krilu vlasnika, omogućili za sve manje pasmine i druge manje životinje. Mačak Max naš je vjerni putnik, no rado oštri kandžice pa se vozi u vlastitom transporteru. Ako niste u mogućnosti putovati sa svojim ljubimcem, društvo će mu praviti naš vozač – pas Žarko (na fotografiji ispod). 

Pas Žarko vozi taxi

 Šalimo se naravno, Žarko je dio našeg tima, naš model i savjetnik za prijevoz životinja.Šalu na stranu, svi smo mi u Osječkom taxiju ljubitelji životinja i s potpunim povjerenjem u sigurnu vožnju možete nam prepustiti prijevoz vaših kućnih ljubimaca, čak i ako vi niste u mogućnosti putovati s njima.Prijevoz kućnih ljubimaca iznosi jednako kao i za sve putnike, s trenutno važećom cijenom 30 kn do 5 kilometara.0/24, 7 dana u tjednu, na raspolaganju, vaš Pet friendly Osječki taxi 

Konj na salašu

Bravo za Osječki taxy

https://www.facebook.com/osjeckitaxi

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top