Znate li....
Početna / Igre darivanja / Obitelj.hr i Opća opasnost vas daruju

Obitelj.hr i Opća opasnost vas daruju

Opća opasnost, jedan od najtraženijih rock bendova u posljednje vrijeme, dolazi u subotu, 2. studenog u klub Inside, gdje će pred šibenskom publikom zasvirati nakon pune četiri godine.

Opća opasnost dobitnik je nagrade Porin za najveći prošlogodišnji hit – ‘Tvoje ime čuvam’, a uz singl ‘Preživio sam’ s kojim najavljuju izlazak novog albuma, top liste je osvojila i ljubavna rock balada ‘Nenapisana stranica’. Uz šibenski koncert, koji počinje oko 23 sata, Opća opasnost sprema i veliki tradicionalni koncert u Županji, te nastup 13. prosinca u Tvornici kulture u Zagrebu.

 

IGRA DARIVANJA

Obitelj.hr i Opća opasnost daruju 1×2 ulaznice za koncert Opće opasnosti, koji će se održati 13. prosinca u Tvornici kulture u Zagrebu. Napišite koji vam je najdraži album Opće opasnosti i zašto?! Ne zaboravite biti maštoviti <3

Čestitamo Ljubici Pešordi na osvojenim kartama i molimo da nam dostavi ime, prezime i kontakt broj telefona na mail igre@obitelj.hr najkasnije do 12 sati u petak. Hvala svima!

O nama Obitelj.hr

2 komentara

  1. Ljubica Pešorda

    Najdraži album Opće opasnosti mi je ”Treba mi nešto jače od sna” iz 1994. Zato što su pjesme s ovog albuma spontano obilježile i opisale razne faze jedne ljubavi koja traje i danas, uz Perin nenadmašan glas i malo žešći zvuk koji nas je jednom davno i spojio.

  2. Najbolji album mi je THE BEST OF OPĆA OPASNOST jer se tamo nalaze svi najbolji i najveći hitovi mojeg omiljenog benda. Taj CD pustim i mogu ga slušati cijeli dan a da mi ne dosadni 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top