Savjet:
Oliver najavio i treći koncert u Lisinskom!

Oliver najavio i treći koncert u Lisinskom!

Zbog velikog interesa publike, Oliver Dragojević pjevat će u dvorani Lisinski tri dana za redom.

Nakon što su prva dva koncerta 15. i 16. studenog rasprodana, dodan je i treći datum, nedjelja 17. studenog.

‘Pripreme za koncerte u punom su jeku, tako da nas je ova vijest da su ulaznice rasprodane posebno razveselila. U današnje vrime to je baš čudno, ali očito da ljudi pored svih nedaća trebaju malo mira i nekog veselja. Volim pjevati u Lisinskom, a kako su svi gosti slobodni i u nedjelju odlučili smo da nam taj vikend bude u potpunosti ispunjen pjesmom i dobrim emocijama.izjavio je Oliver Dragojević.

Koncerti su nazvani ‘More u Lisinskom’, a Oliver će po prvi puta otpjevati i neke od pjesama s novog albuma ‘Tišina mora’, poput ‘Moje lipo’, ‘U mom zagljaju’ te aktualni singl ‘S tobom jubavi’. Uz bend Dupini, kojima će se kao pojačanje pridružiti Jan Ivelić na bubnjevima te Dražen Bogdanović na saksofonu, Oliver će ugostiti i svoje prijatelje glazbenike: Tedija Spalata, gitarista Elvisa Stanića te zbor Izvor.

Svojoj vjernoj publici Oliver će tih večeri pokloniti neke nove pjesme, ali i nezaboravne melodije poput Magdalene, Cesarice, Moj lipi anđele, Lipa moja, Galeba i druge hitove.

ULAZNICE za koncert po cijeni od 150,170 i 190 kuna potražite na: blagajni Lisinskog, na www.ulaznice.hr i u Aquarius Music Shopovima (Maksimirska 16, Varšavska 13 i Branimir centar).

 

IGRA DARIVANJA

 

Portal Obitelj.hr u suradnji sa Lisinskim daruje jednom komentaru dvije karte za Olivera. Sve što je potrebno da osvojite ovu vrijednu kartu je napisati koja vam je najdraža Oliverova pjesma i zašto. Ne štedite na riječima, samo najbolji osvaja karte!

Igra traje do četvrtka, 14.11.2013. u 14 sati.

 

Sretan dobitnik dviju ulaznica za koncert Olivera je Bole. Čestitamo sretnom dobitniku i molimo ga da nam pošalje svoje podatke na mail iva.koren@obitelj.hr.

Hvala svima na sudjelovanju! Igrajte se i dalje s nama 🙂

 

O nama Obitelj.hr

9 komentara

 1. Prije nisam slušao Olivera, ali uz svoju dragu suprugu sam ga zavolio obzirom je ona veliki obožavatelj. Zapravo uz nju sam postao romantičan, što prije nisam bio. Jednostavno čovjek kad se zaljubi radi stvari koje prije ne bi ni u snu.
  Naša ljubav traje već punih 8 godina, za prije 4 godine smo postali i obitelj te dobili malu Nikolinu!
  Kao najdražu Oliverovu pjesmu bi izdvojio Vjeruj mi, jer u njoj su riječi koje bi svojoj supruzi mogao ponavljati svaki dan iznova ….Znam da nema vise trazenja jer ja sam u tebi pronasao sve, sve ono sto nikad u nijednoj nisam… Vjeruj mi kad ti kazem da te volim, kad ti kazem da u tebi imam sve…

 2. Najljepša Oliverova pjesma za mene je Ključ života. Malo pjesama obrađuje ovu tematiku i prati najljepši i najveći događaj u životu, a Oliver je to napravio na jednostavan i iskren način. Njegova ljubav, briga i nježnost osjeća se u svakom stihu ove pjesme i uvijek me iznova raznježi i natjera da zaboravim prolazne probleme i brige. Ljubav koja se osjeća dolaskom prinove ne može se nadmašiti, zauvijek povezuje i čini obitelj.

 3. Pozdrav,
  Prvo mjesto, od svih prekrasnih Oliverovih pjesama, definitivno pripada pjesmi Imala je lijepu rupicu na bradi.
  Ta pjesma me obilježava za cijeli život, jer eto ja sam upravo takva:
  sa rupicom na bradi (fućkaš rupice u obrazima),
  znam da predem (u zagrljaju voljene osobe)
  znam da se svadim (ah, tipično ženski)
  nisam osobito nježna (nisu žene što su prije bile)
  ….
  I također nisam osobito luda jer znam što znači Oliver u Lisinskom!
  Priuštite mi da složno sa dragim zadrhtim kao kad smo bili smeteni i mladi!
  Veliki pozdrav
  🙂

 4. “Što to bješe ljubav?” rečenica koju se svi mi povremeno pitamo kroz razne faze svoga života.Pa tako sam se i ja prvi put to upitala kad je u moj život ulepršala prva ljubav,i neslavno završila, davne 1988. kad je i izašla meni najdraža Oliverova pjesma.
  Nakon toliko puno godina, ona je i dalje ostala broj jedna, ali ono što se u međuvremenu promijenilo jest činjenica da se ne moram više podsjećati što to bješe ljubav i bar na tren biti zaljubljen jer moja ljubav me već 20 godina (u petak nam je godišnjica) ispunjava neizmjernom srećom, a koju bi upotpunio odlazak na konceeeeertttt i najljepše godine mog života zaokružio na najljepši mogući način! :-))
  <3

 5. Dao bi se kladit , Daj Bože pameti , Ča je život vengo fantazija.
  Ja te jubim , Jubav lipa – Margarita.
  Majko , da li znaš? Moje prvo pijanstvo?Prije svitanja?
  Pred tvojim vratima,Sreća je tamo gdje si ti <3
  U tebi raste lijepo dijete!Vridilo je 🙂
  Sve bi dao za nju!
  Samo ti!

  Ovo se samo neke crtice iz mog života,protkane Oliverovim pjesmama .
  Njegove pjesme su vrh vrhova!Pune te emocijama,siju ljubav i sreću!Nakon njegovog koncerta VOLIŠ & LJUBIŠ ljude na cesti!Plešeš kao što nikada nisi!

  p.s. Volio bih svoju ,,Margaritu'' odvesti na koncert ….(nadam se da ne čita jer je vrlo aktivna na vašem portalu)….ah, vjerojatno ne bi skužila jer ovo od mene ne bi ni u snu očekivala.Ovo bi bio jedan veliku BIG DAY za nas,za našu LJUBAV & OBITELJ ! 🙂

 6. Izaziva mi gomilu emocija!Suze,smijeh,veselje i sreća!Skroz me ispunjuje <3
  Lipa moja – pjesma koja mi je zatitrala srce , jer me dragi zaprosio sa njom <3 Bila nam je na svadbi za ,,prvi ples'' te u još jednom najbitnijem trenutku u životu.
  S obzirom da nam je ,,himna'' , svira mi na mobu kao zvonjava.Kada sam dobila trudove i bila u rađaoni , muž me stalno zvao , samo da mi svira te me relaksira.

  Znam ih sve u dušu …Oli , ako treba kampirat ću ispred Lisinskog samo da te vidim <3
  O – Oči boje Jadrana
  L – Lučija
  I – Imala je lijepu rupicu na bradi
  V – Vela Luka
  E -Evo mene među moje
  R- Romanca
  http://www.youtube.com/watch?v=LAxhgTf_pG8

  Kiss

 7. Ovo i nije baš lagano pitanje za mene jer ja sam obožavatelj Olivera i svaka njegova pjesma kao da je obilježila jedan dio mog života. Bilo je tu suza, radosti, no nekako su me sve te njegove pjesme nečem naučile i sve sam lakše podnio. Kada bi morao izabrati jednu pjesmu, neka to bude “Kad mi dođeš ti”, a za to postoji i jedan poseban razlog. Moja djevojka je otišla studirati u inozemstvo na nekoliko mjeseci i ovom pjesmom kao da pomažem sebi da još jedan dan izdržim bez nje. Ona također obožava Oliverove pjesme i rastopi se kad joj zapjevam “A kad mi dođeš ti i osmijeh vratiš mi, sva patnja i bol života mog će proć”, a vjerujte da sam ja tad najsretniji čovjek na svijetu. Kako ona i nije predaleko (studira u Beču), javila mi je da će ovaj vikend nakon mjesec dana doći kući i mislim da bi bila najsretnija kada bi je dočekao s ove dvije ulaznice. Ja sam ih već htio kupiti, no baš su se dan prije tog sve rasprodale i onda sam odlučio zaigrati na Vašem portalu pa tko zna, možda se čuda i događaju. Šaljem Vam puno pozdrava i pratim Vas 🙂

 8. Većina Olijevih pisama su predivne.. :))
  Vrlo je teško izabrati samo jednu, ali u ime nostalgije i svih divnih osjećaja koje ova pjesma izazove u meni neka bude… CESARICA!
  Pjesma koja će me uvijek podsjećati na rodni grad, koja dira u srce kad je čujem u Zagrebu ili bilo kojem drugom gradu, a da nije taj moj “šašavi”…koju ću iz sveg glasa, iz petnih žila pjevati u Lisinskom, zajedno s prijom, također Dalmatinkom u Zagrebu, ako dobijem karte. ((Ako čitaš – da, prijo, ludice, naravno da bih tebe povela! ;)).
  I znam bi nas dvije uživale, ježile se, drhtale, smijale se, možda bi i koju suzicu pustile… Ali o tome se ne priča, vjerojatno bi obje rekle da nam je nešto upalo u oko – ma da, prašina u Lisinksom, kako da ne! 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top