Breaking News
Početna / Održavanje tetovaže u ljetnim mjesecima

Održavanje tetovaže u ljetnim mjesecima

Jedna tema koja uvijek dobro dođe, bilo da planirate svoje tijelo tek ukrasiti tintom ili ste već tetovirani.

Jednom kad tetovaža zacijeli, većina ljudi misli da je tu brizi kraj, ali se varaju. O tetovažama se valja brinuti tokom cijele godine kako ona ne bi izblijedila ili se počela guliti.

Osnovna briga o tetovaži počinje kad izađete iz tattoo salona puni ponosa i uzbuđeni. Folija koja prekriva tetovažu može se nositi najviše 48 sati, uz mijenjanje. Svakodnevno je potrebno tetovažu čistiti vodom i ne je izlagati nikakvom suncu. Tattoo majstor daje savjete kako je najbolje održavati tetovažu, a vrijeme zarastanja ovisi od osobe do osobe.

U ljetnim mjesecima nikako nije preporučljivo raditi tetovažu. Nećete moći biti na suncu niti se kupati u moru. Ipak, za sve kojima su tetovaže do ljeta već zarasle, potrebno je prilikom sunčanja mjesto gdje je tetovaža namazati zaštitnim kremom protiv sunca što višeg faktora da se ne desi da ona počne blijediti. Bilo bi idealno da je tetovirani dio tijela uvijek u hladu, ali to je rijetko kad moguće. Pokušajte paziti kad se sunčate i obavezno stavite kremicu.

Uvijek uzmite kontakt informacije iz svog tattoo salona, i ne ustručavajte se nazvati i postaviti pitanja o samom tetoviranju, procesu oporavka tetovaže i dodatnoj zaštiti.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top